Artikel: EX10011732

|

Modell: RC-TFWH60X30

Fällbar vägghylla - Stänger - 60 x 30 cm - 40 kg - Rostfritt stål

1 199,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – stabilt hyllplan av stänger med hög lastkapacitet på upp till 40 kg
  • Rymlig – stor förvaringshylla med måtten 60 x 30 cm och stänger för upphängning av slevar, träskedar, m.m.
  • Vikbar – hyllan kan fällas ner på några sekunder när den inte används
  • Elegant – elegant och tidlöst modern design som passar alla kök
  • Slitstark – slitstarkt och resistent rostfritt stål ger en lång livslängd

PRODUKTBESKRIVNING

Ställ och häng! Den fällbara vägghyllan för varje kök

Vägghyllan RC-TFWH60X30 från Royal Catering, experterna på högkvalitativ köksutrustning, är den perfekta lösningen för praktisk och platsbesparande förvaring av stora köksredskap. Den lättmonterade vägghyllan i rostfritt stål kombinerar modern design med optimal funktionalitet och säkerställer renlighet och ordning i varje professionell restaurang.

Flexibel hopfällbar vägghylla från Royal Catering

Den rymliga kökshyllan i rostfritt stål har en stor förvaringsyta bestående av stålstänger som mäter 60 x 30 cm och ger gott om förvaringsutrymme. Den passar lika bra på hotell och i restaurang som hemma i köket. Den fällbara vägghyllan i rostfritt stål tål en vikt på upp till 40 kg och klarar till och med att bära större köksapparater som en mikrovågsugn. Dessutom är den fällbara vägghyllan av stålstänger extremt praktisk när du vill hänga soppslevar eller andra redskap. Hyllans öppna design gör att det är lätt att komma åt föremålen från alla sidor när som helst.

Den silverfärgade hopfällbara vägghyllan hålls på plats av två robusta fästen som kan monteras på nolltid. Det bästa: Om du inte behöver hyllan, kan du enkelt vika ner den och på så sätt få ännu större rörelsefrihet i ditt dagliga arbetsområde!

Den vikbara vägghyllan är helt och hållet tillverkad av slitstarkt rostfritt stål. Det högkvalitativa, slitstarka materialet är lätt att rengöra och korrosionsresistent, varför hyllan är extra lämplig för kök, pizzerior, matvagnar och andra cateringfaciliteter.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR