Trustpilot

Rostfria hyllor

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med högkvalitativa och funktionella rostfria hyllor från Royal Catering och Bartscher – mycket viktiga detaljer till dtt storkök. De finns i flera olika modeller för professionellt bruk och alla följer de höga kvalitetskrav som vi på Expondo har. Kanske är du också intresserad av att köpa golvhyllor för att komplettera din storköksinredning. I vår webhandel hittar du ett brett sortiment på bl.a. proffsig restaurangutrustning som kan tänkas behövas inom gastronomi när en smart och platssparande förvaringsmöbel behövs!

Rostfria hyllor med hög belastningskapacitet

Behöver du nya platsbesparande hyllor för dina köksredskap i ditt kök? Kastruller, fat och ingredienser är bara några av de saker som du kan placera och bevara på våra rostfria hyllor, som har en hög belastningskapacitet. Vi erbjuder flera designer med olika längder och djup för att våra kunder ska kunna hitta precis det som passar rätt till just deras kök. Du hittar även höjdjusterbara designer i vårt sortiment - på så sätt kan du själv välja avstånd på hyllorna vid montering. Våra rostfria hyllor är tillverkade under en modern tillverkningsprocess vilket bidrar till en mycket stabil och stadig slutprodukt.

Eftersom att hyllorna är anpassade till just storkök passar de perfekt till miljöer där vikten av hygien spelar en stor roll. Med en platssparande förvaringsmöbel, som även är enkel att rengöra, underlättas ditt vardagliga arbete avsevärt. I denna kategori hittar du olika modeller av rostfria hyllor med ett till fyra hyllplan. Är man inte är i behov av ett stort förvaringsutrymme är det perfekt att köpa ett hyllplan som kan fästas på alla slags väggar - allt för att på ett snabbt och smidigt sätt komma åt redskap eller ingredienser under matlagning och/eller förberedning av maträtter. Kanske behöver du även en smidig kryddhylla från Bartscher, så att även kryddorna blir lätttillgängliga när du behöver kryddor snabbt till hands? Våra rostfria hyllor är väldigt enkla att montera så att du kan komma igång med din storköksverksamhet snabbt och enkelt utan problem.

Expondo – enkla lösningar till ditt kök

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till restaurangkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva rostfria hyllor kan det även vara nödvändigt med vägghyllor där tallrikar kan bevaras, eller varför inte en serveringsvagn som gör diskplockning och servering ännu mer effektivt. Om du precis har kommit igång med din egna restaurangverksamhet kan även våra stekbord av gjutjärn vara intressanta för dig. Oavsett om du letar efter rostfria hyllor eller ej, är vi nästan helt säkra på att du hittar passande produkter till mycket bra priser.


Vi vill erbjuda våra kunder marknadens bästa möjliga hållbara produkter till förmånliga priser. Royal Catering och Bartscher lägger stort fokus på kundernas behov och kombinerar därför stabilitet och modern design med hög kapacitet för ett riktigt bra pris för utrustning med mångsidiga egenskaper passande i olika miljöer och verksamheter.
Expondos utbud är perfekt för dig som vill ha valuta för pengarna. Alla priser hos oss inkluderar moms och frakt till Sverige - gå in på vår onlineshop och beställ din rostfria hylla redan idag!