Artikel: EX10011919

|

Modell: RC-GGF600

Gas-stekbord - Dubbelt - 60 x 40 cm - Slät - 2 x 3100 W - Naturgas - 20 mbar

6 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – gott om plats för mat på två värmeplattor med en total storlek på 60 x 40 cm
  • Kraftfull – två starka brännare med 3100 W vardera för snabb uppvärmning upp till 300 °C
  • Effektiv – slät stekplatta för stekning av olika livsmedel
  • Fettsnålt – hälsosam och kalorireducerad stekning tack vare fettavrinningsanordning
  • Lätt att underhålla – skydd och renhet genom användning av rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Det kraftfulla gas-stekbordet med dubbel effekt och två brännare

Det dubbla gas-stekbordet RC-GGF600 från Royal Catering är en mycket användbar matlagningsenhet för restauranger, kaféer, gatukök, matvagnar och cateringföretag, men också för privat bruk hemma i köket. Stekbordet är flexibelt och kan användas både inomhus och utomhus tack vare det kompakta formatet.

Professionella stekbord gas från Royal Catering

Gas-stekbordet är försett med ett stänkskydd på sidorna och bak, vilket skyddar maten från vind- och värmeförlust och förhindrar också att maten faller ner eller att fettstänk smutsar ner omgivningen. Detta stekbord gas är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål och är därför mycket motståndskraftig mot korrosion och lätt att rengöra.

Den 60 x 40 cm stora stekplattan har en slät yta och är också gjord av rostfritt stål, som överför värmen från brännaren till maten perfekt och förhindrar även att stekbordet förvrids på grund av hög värme.

Det ultramoderna gas-stekbordet drivs med naturgas och arbetar med ett tryck på 20 mbar. Tack vare de två kraftfulla värmeelementen med 3100 W vardera når gas-stekbordet snabbt sin driftstemperatur mellan 50 och 300 °C för optimala grillresultat. Temperaturen ställs in med två olika reglage, så att man kan steka i olika temperaturer på de olika sidorna. Gas-stekbordet är utrustat med ett överhettningsskydd, som automatiskt avbryter gastillförseln om temperaturen är för hög och därmed förhindrar att enheten överhettas.

Det professionella gas-stekbordet har en borttagbar fettuppsamlingslåda i vilken överflödigt stekfett rinner ner i genom en dräneringsanordning, och säkerställer därmed en låg fetthalt och hälsosam matlagning. Fettuppsamlingslådan kan enkelt tas bort och rengöras. Enheten står stabilt på halkfria gummifötter som också skyddar underlaget mot repor.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR