Trustpilot

Grillar

Hitta inspiration på expondos blogg!

I vårt sortiment av grillar hittar du högkvalitativa produkter som är särskilt utvecklade för proffs. Du hittar grillar, stekbord och tillbehör i mängder av olika utföranden, allt för att passa just din verksamhets behov. Vi vill att du som driver en professionell restaurang alltid ska kunna hitta utrustning till bra priser hos oss, utan att göra avkall på kvaliteten. Utforska vårt stora sortiment här under och beställ din nya grill redan idag!

Professionell köksutrustning som du kan lita på

I en professionell verksamhet är det av yttersta vikt att utrustning och arbetsverktyg håller absolut högsta klass. Därför har vi byggt vårt sortiment av grillar kring produkter från Royal Catering, ett varumärke som med sina välutvecklade produkter blivit synonymt med säkerhet och kvalitet. Med optimala materialval och gedigen design tillhandahåller man rejäl utrustning som kommer att hålla i många år framöver.

Ingen restaurang eller annan kökscentrerad verksamhet är den andra lik, men oavsett vad ni serverar era gäster så hittar du utrustningen du behöver hos oss. Har ni grillade rätter på menyn så hittar du här grillar med generöst tilltagna, räfflade grillytor. Våra grillar kommer med värmeisolerade handtag för säker hantering och är enkla att rengöra genom att snabbt borsta eller torka av den tåliga grillplattan. Välj en kycklingsgrill för att kontrollerat och enkelt tillaga en större mängd grillad kyckling på samma gång och njut av perfekt stekyta och konsistens. Vare sig du föredrar el eller gasol stekbord så hittar du här vad du söker. Högkvalitativa stekytor och god kontroll över arbetstemperaturen är en självklarhet och med stänkskydd och smarta anordningar för uppsamling av fett så är stekborden enkla att rengöra och sköta om. Vill du bjuda på en exklusiv smakupplevelse som imponerar på dina gäster så rekommenderar vi ett rökskp. Här får du möjlighet att kallröka, varmröka och basturöka både fisk och kött och ta er meny till nästa nivå.

Högkvalitativa grillar till alla typer av restauranger

Vi på Expondo vet hur viktigt det är med kvalitetsutrustning i ett restaurangkök och därför kan du lita på att våra grillar håller högsta kvalitet. Vi lagerför flertalet egna märken och jobbar utan mellanhänder för att alltid kunna erbjuda våra produkter till så lågt pris som möjligt.

Hos oss betalar du aldrig för frakt eller retur och med vår generösa returrätt på hela 100 dagar så kan du vara säker på att hinna utvärdera om du hittat rätt typ av produkt för just dina behov. Alla våra Royal Catering grillar kommer självfallet med 3 års garanti och vi tillämpar dessutom prisgaranti på våra produkter. Vårt breda sortiment säkerställer att här finns något för alla, oavsett hur stor eller liten din verksamhet är.

Har du frågor eller funderingar kring våra grillar eller några andra produkter i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig! Vi skryter mer än gärna om vår professionella och kunniga personal som arbetar på kundservice, redo att svara på just dina frågor.

Utforska vårt fullmatade sortiment av grillar och annan utrustning till din restaurangverksamhet och gör din beställning här i webbutiken redan idag. Njut sedan av att få produkterna levererade direkt till restaurangdörren och oroa dig inte över fraktkostnaden - den bjuder vi på!