Trustpilot

Stekbord - gasol

Hitta inspiration på expondos blogg!

Utöka din meny med spännande grillrätter och investera i ett professionellt gas-stekbord från Royal Catering, av bästa kvalitet och till priser som tål att jämföras! Våra gasoldrivna stekbord från Royal Catering är utformade för professionella restauranger, snabbmatsserveringar eller storkök. Kolla in de olika modellerna och beställ enkelt i vår online-shop - med fri frakt direkt till dörren på köpet!

Gasoldrivna stekbord från expondo

Bästa kvalitet till låga priser är vårt motto. Därför har vi valt att uppta gasoldrivna stekbord från Royal Catering i sortimentet. Detta välrenommerade företag är välkänt för högkvalitativ och professionell restaurang- och storköksutrustning och köksinredning – se till exempel deras rostfria arbetsbänkar eller serveringsvagnar.

Så även de professionella, gasdrivna stekborden i vårt sortiment: de är utformade för dagligt bruk i alla restauranger, storkök, catering samt även mobila restauranger, s.k. food trucks. Vill du glädja dina kunder genom att upprätthålla grillsäsongen året runt kan du ställa upp en terassvärmare framför din mobila restaurang och låta gästerna njuta av dina färskt grillade maträtter, oavsett vilken temperatur som råder!

Royal Caterings gasdrivna stekbord är tillverkade av rostfritt stål av bästa kvalitet. Detta material är absolut hygieniskt och enkelt att rengöra – ett måste för att spara tid i hektiska kök. Grillytorna av gjutjärn är släta och/eller räfflade, beroende på modell. Grillar du råvarorna på den räfflade delen får de det typiska, klassiska och dekorativa grillmönstret. Stekborden kan drivas med propan, butan eller naturgas, beroende på modell, och är utrustade med två effektiva brännare. Stekhällarna värms snabbt upp till arbetstemperatur. Grilla kött, grönsaker och annat, utan väntetid och helt utan rökbildning! De helautomatiska temperaturkontrollerna håller grillytorna jämnt tempererade. Investerar du i ett gasol-stekbord från Royal Catering kan du vara säker på att få mycket hög kvalitet för pengarna.

Hög kvalitet, praktiska detaljer – typiskt expondo!

Royal Catering vet vad som krävs för att arbetet i ett storkök ska gå smidigt och utan problem. Med produkter som fasta konservöppnare och andra effektiva kökshjälpmedel sparar du tid.

De gasoldrivna stekborden från Royal Catering är utformade av proffs och skapade för arbetsintensiva dagar, är enkla att använda och utrustade med praktiska, genomtänkta detaljer som underlättar arbetet. Stänkskyddet på sidorna och baksidan håller omgivningen ren från fettstänk och skyddar råvarorna mot vind och värmeförlust. Genom en smart avtappningsanordning rinner stekfettet automatiskt ner i en fettdroppbricka som sedan snabbt kan tömmas. Brickan kan diskas hygieniskt i diskmaskin. Enklare kan det nog inte bli!

Gasol-stekborden har två brännare under stekhällen som kan justeras till olika temperaturer för olika råvaror. Du kan grilla kött på ena sidan av hällen och tillbehör på den andra, utan att något bränner vid eller blir torrt.

Arbetar du helst med gasdriven utrustning i köket? Då kan vi även rekommendera våra gasspisar. De olika modellerna finns med elektrisk eller gasugn och även som ren gasspis utan ugnsdel!

Ta en titt i vår webbshop och låt dig överraskas av det stora sortimentet och låga priserna. expondo arbetar konstant för att hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten, så köper du din restaurangutrustning från oss kan du vara säker på att du får produkter som håller i många år framöver!