Trustpilot

Stekbord

Hitta inspiration på expondos blogg!

Stekbord är numera ett oundgängligt tillbehör i moderna kök! Vårt sortiment av stekbord kommer från de välkända tillverkarna Royal Catering och Bartscher. De är utformade för intensivt bruk i storkök, restauranger, mobila inrättningar och andra professionella matserveringar där det går hett till i köket! Gläd dina kunder och förläng grillsäsongen genom att grilla kött och fisk, grönsaker och andra tillbehör - fettsnålt och nyttigt!

Tillförlitlig köksutrustning för professionella kök

En förstklassig köksutrustning är A och O för att arbetet ska gå smidigt i köket. Oavsett om du eller dina kockar helst tillagar maträtterna på en el- eller gasspis är det viktigaste en tillförlitlig kvalitet som alltid håller måttet! Och där kommer expondo in i leken, som expert på storköksutrustning för proffs, av bästa kvalitet och dessutom till förmånliga priser.

De stekbord vi erbjuder på vår hemsida tillverkas av Royal Catering eller Bartscher. Båda är välrenommerade märken. De är kända för en genomgående solid kvalitet, väl genomtänkt design och ett utmärkt pris/prestanda-förhållande. Stekborden i vår shop framställs av rostfritt stål av bästa kvalitet och har en mycket lång livslängd. Det rostfria materialet är mycket hygieniskt och enkelt att rengöra – ett måste i professionella restaurangkök där tiden hellre används till att kreera spännande maträtter! Vi har både el-stekbord och gasol-stekbord i sortimentet samt modeller med slät och räfflad yta. Temperaturen ställs enkelt in med en eller två termostater som håller önskad temperatur jämnt över dagen. Eftersom stekborden värms upp mycket snabbt uppstår inga långa väntetider. Tillagar ni även asiatiska rätter? Kanske kan då vår professionella induktionswok och riskokare vara av intresse!

Stekbord för gourmeter

Våra produkter uppfyller alltid de högsta krav och i vår webbshop hittar du även stekbord av bästa kvalitet. De olika modellerna skiljer sig i storlek, utformningen av grillytan och antal värmeelement, men inte i kvalitet. Och pris/prestandanivån är lika fantastisk som vanligt hos expondo!

Skäm bort dina gäster med grillat argentinskt kött med grönsaker. Som alternativ kanske klassiska schnitzelrätter eller läckra, från grunden hemgjorda, hamburgare: med köttfärs, framställd med en av våra köttkvarnar och formade med en praktisk hamburgeformare. Stekborden kan placeras på till exempel en av Royal Caterings högkvalitativa arbetsbänkar av rostfritt stål.


Till skillnad mot våra panini-grillar (perfekta för att bland annat värma hamburgerbröden!) har stekborden inte ett lock utan grillar en sida åt gången. Vill du ha det klassiska grillmönstret på råvarorna kan du bestämma dig för ett dubbel-stekbord, där ena hälften av bordet är räfflad och den andra slät. Medan köttet grillas på den räfflade stekhällen steks tillbehören på den släta sidan. Praktiskt: eftersom temperaturen kan ställas in enskilt för de olika stekhällarna kan inget brännas vid. På den släta ytan kan du även steka pytt-i-panna, ägg, tunt bröd eller till och med pannkakor – om du inte redan har ett speciellt crepejärn för detta förstås!


Hos expondo hittar du alla viktiga tillbehör som underlättar vardagen i ett professionellt kök, av bästa kvalitet och till låga priser. Beställ i shoppen och få produkterna hemkörda till restaurangdörren – frakten bjuder vi på!