Artikel: EX10012240

|

Modell: RCER-9060

Hylla i rostfritt stål - 90 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg - Rostfritt stål

5 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – hög lastkapacitet på totalt 200 kg
  • Rymlig – fyra hyllor på 90 x 60 cm som klarar en vikt på 50 kg vardera
  • Hygienisk – går snabbt att rengöra eller desinficera tack vare släta ytor och öppen design
  • Hållbar – Rostfritt stål för lång livslängd även i fuktiga rum
  • Enkel – snabb montering utan verktyg

PRODUKTBESKRIVNING

Hylla i rostfritt stål för ditt kök

Behöver du plats för disk, behållare, kastruller, köksapparater och redskap eller råvaror i ditt storkök? Då är denna hylla i rostfritt stål RCER-9060 från Royal Catering helt rätt för dig, då den är speciellt utformad för professionell användning. Med möbler i rostfritt stål från Royal Catering kan du skapa permanent ordning i ditt kök. Hylla i rostfritt stål har gott om plats för olika köksredskap och ser dessutom snygg ut!

Mycket plats för förvaring i hyllan i rostfritt stål

Förvara dina köksredskap, köksapparater, matvaror eller kryddor snyggt och hygieniskt eller presentera dina produkter på den eleganta hyllan i rostfritt stål. På de fyra hyllorna som mäter 90 x 60 cm finns gott om plats för förvaring, där även stora kastruller kan ställas tack vare det generösa avståndet mellan hyllorna. Hyllplanen kan belastas med upp till 50 kg vardera, vilket innebär att hela hyllan klarar en vikt på upp till 200 kg. Tack vare den öppna designen kan man enkelt komma åt föremål på hyllan från alla håll.

Hyllan är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och är därför mycket hållbar och slitstark eftersom det robusta materialet inte reagerar med mat och är motståndskraftigt mot korrosion och avlagringar. De släta, minimalt porösa ytorna är lätta att rengöra och desinficera. Denna hylla i rostfritt stål kan enkelt monteras med hjälp av de medföljande tillbehören. Den rostfria hyllan är extremt stabil och tålig, och behöver inte fästas på väggen.

 

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR