Trustpilot

Golvhylla

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av golvhylla vi har i vårt sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, storkök och hotell. Våra hyllor finns med olika antal hyllplan i rostfritt stål och hyllplanen i varje hylla kan enkelt förflyttas för att göra plats för fler eller högre saker på hyllan. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya golvhylla från oss på expondo redan idag!

Pålitliga golvhyllor som tål belastning

Vår utrustning inom området golvhylla är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel en hylla med hål i hyllplanen som kan kombineras med till exempel gn behållare. Här finns också hyllor med helt släta hyllplan och olika tillbehör som överhyllor till exempelvis arbetsbord. Denna överhylla kan också användas som vägghylla.

All vår utrustning inom området golvhylla är skapad av material med hög kvalitet och den uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Våra hyllor garanterar att man inte behöver man oroa sig för att hyllor i vanliga högskåp eller arbetsskåp inte ska klara belastningen eller för att det ska vara svårt att hålla rent. Alla våra hyllor kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga avlastnings- och förvaringsytor. Om köket behöver en ny hylla för att förvara mat i kylenfinns det här. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds bra hyllor till till kök inom flera områden till konkurrenskraftiga priser. Det spelar ingen roll om du behöver en bra hylla till en restaurangdiskmaskin där diskmedel kan placeras, eller om du behöver en rejäl golvhylla. Du kommer hitta det här - allt av högsta kvalitet.

Golvhylla för riktiga storkök och restauranger

Vi erbjuder en golvhylla som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet.

En golvhylla kan användas i olika kök, och tack vare justerbara hyllplan är de väl lämpade för kök med mycket utrustning. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra hyllor klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra olika hyllor? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar flera storkök.

Oavsett vilken sorts golvhylla man är ute efter kan man vara säker helt på att det man behöver finns här. Som en tillförlitlig partner i hela processen för inköp fungerar Expondo som så att man som kund kan få fantastisk support och kundservice med bra kännedom om de varor som säljs.

Lägg en order på din nya golvhylla redan idag från oss på expondo! Med stor kunskap inom områden som utrustning för restaurang, industriutrustning och hantverksutrustning kan man som köpare känna sig säker på att man gör en bra affär. Gör en beställning av hylla idag och få den helt gratis levererad till restaurangen!