Nyheter

Artikel: EX10021489

|

Modell: SWG-EMP 50S300

Handmagnetlyftare - 50 kg

5 190,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • kraftfull - håller säkert metalldelar upp till en vikt av 50 kg med en vidhäftningskraft på 284 kg
  • EFFEKTIV - Kraftfull, elektrisk magnet drivs av ett högkvalitativt uppladdningsbart batteri
  • enkelt - magnet aktiveras och avaktiveras via två knappar
  • Grippy - Stort, isolerat handtag ger ett stadigt grepp om föremålet, även när det är varmt
  • variabel – utformningen av monteringsytan är lämplig för platta och runda metaller

PRODUKTBESKRIVNING

Håll metaller säkert med den handhållna magnetlyftaren Stamos Germany

Med den handhållna magnetlyften har du alltid ett stadigt grepp om metallplattor eller rör. För att göra detta, aktivera helt enkelt magneten, som drivs av ett kraftfullt batteri. Använd den magnetiska griparen för att lyfta, placera eller flytta metallbitar. Den ligger säkert i handen, är skyddad från värme och gör ditt arbete enklare!

Den magnetiska handlyften imponerar med sin enkla manövrering

Du kan enkelt aktivera handlyftarens magnet med en lyftkraft på 50 kg med en tryckknapp. Detta skapar en säker anslutning till den metallbit du vill flytta. Kontaktytan med måtten 8,75x5,5 cm är designad så att du kan använda den för både jämna och krökta ytor. Tack vare den höga vidhäftningskraften på 284 kg är det särskilt säkert att lyfta och flytta metallbiten. För att frigöra handmagnetlyften igen, avaktivera den med en andra knapp.

Du kan använda handmagnetlyften med ett kraftfullt batteri. För din säkerhet, kontrollera laddningsnivån på displayen som är integrerad i handtaget. Om den är för låg blinkar displayen och du laddar batteriet med den medföljande nätadaptern. 

Handgriparens kompakta och lätta design gör att du enkelt kan hantera den även i trånga utrymmen. Tack vare det värmeisolerade handtaget kan du även flytta varma metallbitar på ett säkert sätt, till exempel efter plasmaskärning eller svetsning. Men tillgång till vassa föremål är också säkrare med den magnetiska griparen. Det spelar ingen roll hur du använder den: du uppskattar den manuella magnetlyften som en oumbärlig medhjälpare i din verkstad eller på byggarbetsplatsen!

TEKNISKA DETALJER