Trustpilot

Lyftmagneter

På rea
Lyftmagnet - 1000 kg
Steinberg Systems

Lyftmagnet - 1000 kg

Mått (LxBxH)
34 x 19 x 18 cm
5 490,00 kr 5 971,06 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/7
På rea
Lyftmagnet - 2000 kg
Steinberg Systems

Lyftmagnet - 2000 kg

Mått (LxBxH)
43 x 16 x 13.5 cm
10 390,00 kr 11 341,29 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 29/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

För att lyfta tungt gods mellan 1000 och 3000 kg behövs säkra och pålitliga redskap! För dig som lyfter och/eller flyttar stora, tunga ferromagnetiska föremål som stålbalkar, bilchassis, stora stålgaller och annat är en lyftmagnet en utmärkt lösning. Våra lyftmagneter finns i olika modeller och lyfter gods mellan 100 och 3000 kg. De tillverkas av Steinberg Systems – ett företag känt för professionella produkter, tillförlitliga och alltid av högsta standard.

Lyft din tunga, magnetiska last på enklast möjliga sätt

En lyftmagnet fungerar med en ytterst stark magnetism. Den kan lyfta tung last lika säkert som ett mekaniskt kedjeblock eller spaklyftblock. Lyftmagneter fungerar med alla ferromagnetiska föremål, oavsett form eller storlek. Våra lyftmagneter arbetar helt utan strömförsörjning. Jämfört med el- eller bränsledrivna lyftredskap, som faktiskt ofta kan vara opraktiska att använda på vissa arbetsplatser, är lyftmagneterna från Steinberg Systems mycket kompakta, har en låg egenvikt och eftersom de är manuella kan användas överallt, utan att du behöver tänka på tillgången till ström eller andra drivmedel. Därför är arbetskostnaden också i princip lika med noll!


Lyftmagnetens mycket starka magnetism fäster tag i metallytan (stål och järn) och släpper av den på ditt kommando där du vill ha den. Det är tidssparande att kunna lyfta gods utan att behöva fästa och säkra det med kedjor eller krokar: när magneten berör metallen sitter lasten redan fast och kan lyftas! Det okomplicerade tillvägagångssättet gör en lyftmagnet till ett värdefullt tillskott till annan industriutrustning.


Steinberg Systems är annars kanske mest känt för professionella vågar av bästa kvalitet. De tillverkar allt från räknevågar och laboratorievågar till större vägningsinstrument. Tips: kombinera din lyftmagnet med en högkvalitativ hängvåg från Steinberg Systems så kan du enkelt väga ditt ferromagnetiska gods! Du sparar mycket tid när produkterna inte måste lastas om på en golvvåg eller plattformsvåg.


Lyftmagneterna hos expondo är även en idealisk lösning för produkter med otymplig form eller storlek, till exempel armeringsnät eller korrugerad plåt. Lyft ditt gods snabbt och okomplicerat, endast med hjälp av den starka magnetkraften!

Lyftmagneter av bästa kvalitet

Våra stamkunder som inhandlar sina industriverktyg, proffs köksutrustning, elverktyg eller andra professionella produkter som ultraljudstvättar hos oss vet hur höga våra krav är, både på kvaliteten och priset. Robusta kvalitetsprodukter som klarar påfrestningen av daglig användning inom industrin eller andra tuffa arbetsområden - och detta till ett enastående pris/prestanda-förhållande - är alltid vårt mål när vi utökar vårt sortiment. Steinberg Systems är ett exempel på en tillverkare som uppfyller våra hårda krav. Deras lyftmagneter finns i flera storlekar: med den kraftigaste magneten kan du lyfta upp till 3000 kg och dragningskraften är hela 9000 kg. Denna tungviktare är utformad för de tuffaste situationer!


Kombinera din lyftmagnet med ett av våra professionella spakblock så är du utrustad för det mesta. Består ditt sortiment huvudsakligen av icke-ferromagnetiska produkter eller kanske du behöver utöka det med andra lyftredskap? Här presenterar vi våra motoriserade lyftvinschar. De finns i en mängd olika modeller i varierande prisklasser.


Investera i en passande lyftutrustning av god kvalitet - både för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dina medarbetare och för att verksamheten ska fungera smidigt. Men du, tänk bara på att hålla koll på dina nycklar när du kommer nära lyftmagneten!