Trustpilot

Lyftredskap

På rea
Lyftmagnet - 500 kg
Steinberg Systems
(2)

Lyftmagnet - 500 kg

Mått (LxBxH)
27 x 12 x 11.5 cm
2 990,00 kr 3 290,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 27/6
På rea
Lyftmagnet - 1000 kg
Steinberg Systems

Lyftmagnet - 1000 kg

Mått (LxBxH)
34 x 19 x 18 cm
5 890,00 kr 6 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 1/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

De flesta som arbetar i en bilverkstad, oavsett på hobby- eller proffsnivå – inser nog ganska omgående att ett slags lyftredskap vore en bra lösning när det kommer till att lyfta fordon och/eller olika bildelar. Det underlättar arbetet något enormt och effektiviserar dessutom alla arbetsmoment. I expondos onlinehop finner du många olika slags produkter och utrustning, tillverkad av rejäla material, samtliga konstruerade för att hålla länge. Ta dig en titt hos oss – vi är säkra på att du kommer att hitta det lyftredskap du söker. Vi erbjuder även vinschar och kedjeblock med kapciteter på upp till 3000 kilo till attraktiva priser!

Lyftredskap med hög lyftkapacitet

Beroende på vilken slags verksamhet eller vilket slags arbete du utför är du också i behov av olika slags lyftredskap. Vi på expondo har förmodligen något för alla varianter och utföranden när det kommer till lyft. Lyftredskapen lämpar sig utmärkt till bilar och motorcyklar men även till hantverksbranschen och jordbruk. Våra växellådsdomkrafter är mycket användbara om du arbetar med exempelvis tunga växellådor hos både bilar och lastbilar, då vi har varianter med lyftkapacitet upp till 1000 kilo.
Vi har även lyftbord till förfogande. Dessa klarar vikter på upp till hela 450 kilo, vilket gör dessa lyftredskap perfekta att lasta upp en motorcykel på. Dessa kan med enkelhet höjas och sänkas med hjälp av två fotpedaler. Det behövs alltså ingen ström för att utföra det arbetet och dessutom kan du helt och hållet styra över sänk- och höjningshastigheten av bordet vilket är mycket viktigt ur en säkerhetsaspekt.
På tal om säkerheten är vi på expondo mycket måna om våra kunders säkerhet på arbetsplatsen eller i hemmet, och våra produkter i onlineshopen är därefter framtagna. Alla lyftredskap, utrustning och maskiner har gått igenom många tester och kontroller under tillverkningsprocessen för att kunna säkerställa en säker användning för slutkunden. Oavsett lyftanordning du köper vill vi att du ska känna att du får en produkt med hög kvalitet, lång livslängd och som faktiskt håller det den lovar.

Expondo – Utrustning för kräsna proffs

Under vår långa tid på marknaden som onlineshop har vi lyckats bilda starka och täta relationer till våra producenter som producerar produkter inom segmenten restaurang, hantverk och industri. Detta möjliggör för oss att ge kunden utrustning med hög kvalitet till mycket förmånliga priser – oavsett om man är på jakt efter lyftredskap eller kanske till och med lyftmagneter.
Produkterna du hittar hos expondo är tillverkade i solida och robusta material som är konstruerade för att hålla och prestera under tuffa förhållanden. MSW Motor Technics erbjuder utrustning med kvalitet och funktionell modern design. Att det ska vara lätt och säkert att arbeta med produkterna är extremt viktigt och något som alla arbetsgivare säkerligen vill kunna garantera sina medarbetare. Därför kan du vara trygg med att du får ett säkert lyftredskap när du slår till på någon av de som vi erbjuder i vår onlineshop.
Se dig gärna omkring i vår onlineshop och upptäck nya produkter och möjligheter för ditt företag eller din hemmaverkstad. Vi erbjuder ett stort produktomfång inom områdena hantverk och industri. Våra produkter, både maskiner och lyftredskap, möjliggör att du kan uppnå noggranna och precisa resultat, något som alla professionella yrkesmänniskor eftersträvar. Leverensen ingår självfallet på köpet!