Artikel: EX10030201

|

Modell: SBS-ML 100

Lyftmagnet - 100 kg

1 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kompakt och kraftfull lyftmagnet
  • Snabb, pålitlig och gynnsam
  • låg egenvikt / resistent mot avmagnetisering
  • skonsam drift / magnetismen kan avaktiveras med spakfunktionen
  • Helt utan elektricitet / robust och enkel att administrera
  • högsta säkerhet med 3 gånger så stark maximal totalvikt. / För runda och platta föremål

PRODUKTBESKRIVNING

Lyftmagnet - 100 kg

Den handdrivna lyftmagneten / permanent lyftmagnet SBS ML 100-100 CV från Steinberg Systems är idealiskt för flyttning och lagring av nästan alla ferromagnetiska last, såsom stålprodukter, vikter, komponenter, skrot och plattor. Förutom en bekväm och enkel tillämpning har lyftmagneten även fördelen att inga ytterligare driftskostnader tillkommer och därmed höjs  effektiviteten och produktiviteten avsevärt.

Tack vare den effektiva neodymiummagneten som anses vara den starkaste permanentmagnet på marknaden klarar lyftmagneten SBS ML 100 från Steinberg Systems även av lyfta de tyngsta lasten, upp till 100 kg. Till skillnad från gaffeltruckar och griparmar är arbetsstycket endast gjort av magnetism, varigenom ytorna skyddas.

Efter att magneten har placerats över lastet behöver man bara manövrera styrspaken för att aktivera magnetismen. Efter användning kan magneten avmagnetiseras enkelt igenom att reglera manöverspaken och av den anledningen blir även transporten lätt och säker. Dessutom finns det en specialdesignad säkerhetsmekanism som förhindrar att manöverspaken  släpper i olycksfall.

Eftersom lyftmagneten SBS ML 100 fungerar helt utan elektricitet begränsas du inte av kablar eller uttag och maskinen kan användas utan bekymmer med  underhåll eller laddningstid. Dessutom är neodymmagneter extremt robust och slits inte ut.

Även fast lyftmagneten är väldigt kompakt klarar den av att lyfta upp till 100 kg, så länge prestandan inte är täckt av smuts eller andra orenligheter. Den maximala säkerheten som ställs till förfogande är en maximal totalvikt på 300 kg.

En ytterligare fördel med lyftmagneten är att den sorterar olika ferromagnetiska och icke-ferromagnetiska delar genom  att lyftmagneten endast drar till sig magnetiska föremål som bildelar eller stålskrot. Lyftmagneten SBS ML 100 från Steinberg Systems är lämpligast för platta och runda material.

TEKNISKA DETALJER