Trustpilot

Svetssets

Letar du efter ett paket med både svets och svetshjälm i ett? Välj då ett svetsset från Stamos och spara 3% jämfört med att beställa varorna var för sig. I utbudet av svetsset hittar du prisvärda och högkvalitativa MIG-/MAG-svetsar, TIG-svetsar, AC/DC-svetsar, Kombisvetsar, och MMA-svetsar, i kombination med pålitliga svetshjälmar med en rad olika designer. Välkommen att hitta kombinationen som passar just dig!

Svetsset till låga priser hos expondo

Oavsett om du väljer att beställa en TIG-svets eller en MMA-svets med en passande svetshjälm så utlovar våra svetsset hög funktionalitet och tilltalande design, vilket du till detta pris med största sannolikhet inte hittar någon annanstans. Det oslagbara förhållandet mellan pris och prestande som expondo erbjuder går givetvis inte ut över den höga kvalitet som du säkerligen känner till från vår restaurangutrustning.

Expondos utbud av svetssets innehåller ett brett urval av modeller lämpade för professionellt bruk inom en rad olika branscher. Stamos är kända för sina prisvärda, högkvalitativa produkter som erbjuder en perfekt kombination av innovation, erfarenhet, och säkerhet. Ett svetsset från Stamos är det perfekta komplementet till verktygslådan för yrkesverksamma personer inom byggbranschen, eller bilmekaniker, rörmokare, m.m. Tack vare svetssetens konkurrenskraftiga priser är de dessutom tillgängliga för hemmafixare som inte har lika mycket pengar att slänga sig med.

Om du någon gång skulle råka tappa bort en särskild del till din svets så måste du inte leta efter en reservdel i något byggvaruhus. Den passande reservdelen till ditt svetsset hittar du i första hand här hos expondo – och givetvis med kostnadsfri frakt.

Fördelarna med ett svetsset från expondo:

• Spara pengar jämfört med om du köpte produkterna separat.

• Beställ enkelt och fraktfritt reservdelar vid behov.

• Högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Säkerhet i första hand

Säkerheten kommer i första hand hos Expondo, oavsett om du uppgraderar din hantverksutrustning eller ens investerar i helt ny industriutrustning. Oavsett bransch är vi stolta över att kunna erbjuda produkter som gör att du kan arbeta mer säkert och intuitivt. Varje svetsset från Stamos är byggd enligt tyska industristandarder med en högkvalitativ hjälm inkluderad för att fullt ut skydda användaren under svetsningen. Våra hjälmar är gjorda av extremt resistent nylon och är utrustade med högkvalitativt svetsglas för ett fullständigt skydd mot gnistor, smuts och UV-strålar under svetsningsarbetet (ersättningsglas finns även att köpa separat).

Hjälmarna är gjorda av lätt material för ökad komfort och erbjuder konstant och klar uppsyn över ditt arbete tack vare deras breda synfält. De är dessutom utformade för att användas med olika typer av svetsar - från MIG-svetsar till plasmaskärare.

Eftersom att de drivs av solceller är det är inte nödvändigt att avbryta ditt arbete för att ladda din hjälm. Svetsglaset har en exceptionellt kort reaktionshastighet och går från ljust till mörkt på bråkdelen av en sekund, vilket tillåter dig att förflytta dig snabbt mellan varje svetsfas med minimal belastning för ögonen. För extra användarvänlighet kan dessutom avståndet mellan ansiktet och visiret justeras för att passa användaren.

Proffs kommer också att uppskatta "grind" -funktionen som gör att du kan undersöka ditt arbete utan att ta av hjälmen.

Kombinera ditt svetsset med ett par svetshandskar för maximalt skydd genom att skydda dina händer mot hetta, skärsår och slitskador medan du arbetar. Ta även en titt på vårt kompletta utbud av elektriska verktyg för mer idéer för att spara tid, jobba säkert och få kvalitetsresultat - var du än arbetar.