(1) Recension

Artikel: EX10061690

|

Modell: MSW-MOE-G-2.5

Utombordare - 3 hk

3 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stark – 3 hk motorstyrka för god båtdrift
  • Effektiv – går enkelt och snabbt att montera i båten
  • Praktisk – 360° roterande handtag med spärr
  • Lång körtid – tack vare tankvolym på 1,3 L
  • Kraftfull – snabb båtkörning tack vare 6500 rpm

PRODUKTBESKRIVNING

Utombordare från MSW för din båt!

Om du äger en båt och behöver en ny motor är utombordaren MSW-MOE-G-2.5 från MSW den perfekta lösningen för dig! Mycket stark prestanda, hållbara material av hög kvalitet och lång körtid. Utombordaren kombinerar alla fördelar med en felfri motor och ser också fantastisk ut!

Absolut kraft med en utombordsmotor!

Utombordsmotorn med fyrtakt och 1 cylinder har en motoreffekt på 3 hk eller 2,2 kW. En rotationshastighet på 6500 rpm och en förskjutning på {{Displacement}} ccm säkerställer hög prestanda och höga hastigheter. Tack vare luftkylning kan denna båtmotor köras under lång tid utan att överhettas.

Med en tankvolym på 1,3 L garanterar utombordsmotorn lång körtid, och kan köras avslappnat med en hand. Utombordaren är lätt att styra tack vare 360° vridgrepp med lås. Handtaget har en längd på 460 mm och motorn startas manuellt.

Tack vare tillverkning i plast och aluminiumlegering håller utombordaren mycket hög kvalitet och är extremt hållbar. Samtidigt har den ett modernt utseende som passar de flesta båtar. Utombordsmotorn kan skyddas från stöld med ett säkerhetslås, och den är dessutom mycket lätt att montera i båten.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Ben benieuwd hoe ver de acceleradius is van deze motor met een tankinhoud 1,3 en hoeveel decibel geluid dit leuke motortjes produceert. Wellicht is deze of de sterkere uitvoering geschikt voor onze lichte rondvaartbootjes. We horen graag. www.thebluewaters.nl