Trustpilot

Kylbänk

Hitta inspiration på expondos blogg!

Om du är på jakt efter en prisvärd kylbänk till din verksamhet, men inte har lust att tumma på kvaliteten, är du på precis rätt ställe! Expondos kylbänk från Royal Catering kombinerar funktionalitet och snygg design på en och samma gång. Temperaturen ställs in via termostaten och hålls därefter konstant. Genom kylbänkens låga energiförbrukning ökar inte strömkostnaderna avsevärt, vilket också är viktigt ur ett miljöperspektiv. Letar du efter andra kylmöjligheter kan du ta dig en titt på våra pizzabänkar, och salladskylar i expondos välsorterade onlineshop.

Säker och hygienisk mathållning med hjälp av kylbänk


Med kylbänkar från Royal Catering behöver du inte oroa dig för att maten ska bli dålig – varken ur ett hygieniskt- och/eller ekonomiskt perspektiv, vilket är en förutsättning för att du ska kunna fokusera på det viktiga i din verksamhet. Kylbänken passar såväl in i restaurangverksamheter, caféer m.m Inte nog med att du på ett säkert och enkelt sätt kan kyla ned livsmedel - kylbänken har även en rad andra funktioner! För det första är den gjord i rostfritt stål, vilket är mycket lättskött och lätt att rengöra. Arbetar man med livsmedel är det essentiellt att kunna försäkra en god hygien – något som underlättas rejält med kylbänkens lättrengjorda, släta ytor. För det andra passar den stora rostfria arbetsytan perfekt till att skära grösaker, eller skala potatis på. Därtill hålls temperaturen som du enkelt kan ställa in på en nivå som passar din verksamhets behov, på en konstant, stadig nivå mellan 0 till 10 celsiusgrader.


Du kan dessutom ställa in höjden på bänken, vilket bidrar till en ergonomisk arbetsmiljö. Den rymmer hela 420 liter och avfrostas automatiskt, vilket underlättar för en lättskött verksamhet. Modern och innovativ teknik och design är gemensamma nämnare för hela Royal Caterings produktsortiment.


Se dig gärna omkring i vår onlineshop för andra intressanta produkter, kanske även våra kylrännor kan vara intressanta för dig och din verksamhet. Leveransen ingår givetvis vid köp av alla expondos produkter.

Expondo – en trygg affär

Hos oss hittar du med största sannolikhet just det du är ute efter i restaurang- och storköksväg, dessutom till förmånliga priser. Letar du efter andra produkter som hjälper dig att bistå vid kylningen av mat kan du med fördel kika in i vår onlineshops avdelning för kylning. Där hittar du, inte bara kylbänkar, utan också flertalet andra produkter som håller livsmedlet nedkylt på precis rätt temperatur, såsom våra kylmontrar från det välrenommerade märket Bartscher.


Andra produkter som kan vara intressanta för dig är kanske våra redskap för varmhållning av mat. Där hittar du ett brett sortiment varmhållningsprodukter av hög kvalitet som underlättar lagringen av mat. Hög kvalitet kännetecknar alla våra produkter då vi vill att du som kund ska känna dig tillfredsställd med ditt köp. Royal Catering producerar högkvalitativ utrustning som lämpar sig för proffesionellt bruk. Oavsett om du driver en småskalig restaurangverksamhet, såsom ett gatukök och kanske letar efter efter en slitstark korvgrill med lång livslängd, eller om du driver ett storkök och vill ha rejäl utrustning som ska tåla stora stora livsmedelskvantiteter har du hittat rätt. Expondos utbud är nämligen enormt! Här kommer du helt säkert hitta det du söker, om du är ute efter prisvärda produkter. Köp din kylbänk redan idag och få gratis leverans på köpet.