Trustpilot

Vagnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

En rostfri vagn är ett utomordentligt ställe att förvara tallrikar, bestick, brickor och andra köksredskap i din restaurangverksamhet på. Dels är det rostfria stålet mycket enkelt att rengöra, vilket självklart är en fördel ur ett hygieniskt perspektiv. Du spar tid och kraft! Serveringsvargnarna från Royal Catering har kapacitet att bära en imponerande vikt upp till 480 kg! Inom kategorin rostfria vagnar finner du bland annat praktiska brickvagnar och rymliga tvättvagnar. Vid köp av rostrivagn ingår naturligtvis leveransen på köpet!

Rostfritt stål med hög kvalitet

Rostfria vagnar är ett utomordentligt alternativ i en miljö där livsmedel måste kunna hanteras på ett hygeiniskt och säkert sätt. Det rostfria stålet är tåligt och slitstarkt och passar utmärkt för olika restaurangmiljöer – allt från bagerier till sjukhusmatsalar. Den släta ytan gör att rengörningen av vagnen blir till en barnlek, vilket är en förutsättning i en professionell verksamhet – det måste gå snabbt! De rostfria vagnarna från Royal Catering och Bartscher innehar allihop hög kvalitet och är resultaten av vad som kännetecknar tyska produkter, genom smart funktion och snygg design. Du kan lita på hållbar utrustning med lång livslängd då produkterna genomgått hårda kvalitetskontroller.
De rostfria vagnarna innebär inte enbart ett smidigt sätt att förflytta diverse köksutrustning på, det är dessutom en perfekt plats att förvara stora kvantiteter med exempelvis tallrikar på. Genom den höga viktkapaciteten kan de rostfria vagnarna rymma otroligt stora mängder disk. Är du ute efter andra sätt att förvara köksutrustning och köksredskap på kan du ta en titt bland våra rostria hyllor, bestickhållare eller varför inte diskbänkar. Annan smidig förvaring och arbetsyta hittar du under kategorin storköksinredning. Vi på expondo är säkra på att du hittar just det du söker till din verksamhet – och det till ett förmånligt pris. Beställ din rostfria vagn idag och få leverensen på köpet!

Rostifria vagnar för alla tilfällen

Som vi redan nämnt ovan har alla våra produkter och utrustning genomgått hårda kontroller för att försäkra säkerhet och kvalitet, vilket du kan försäkra dig om när du beställer en rostfri vagn. Men designen är också viktig – något som genomsyrar hela expondos produktsortiment. Oavsett om du är ute efter hantverks- och/eller industriutrustning kan du försäkra dig om att produkterna hos expondo håller hög prestanda och precision. Produtksortimentet är brett och mångsidigt – vi har något för nästan varje enskilt behov. Det spelar ingen roll om du bedriver storkök och är i behov av produkter med hög belastningskapacitet, eller om din verksamhet är mer småskalig – vi har allt som kan tänkas behövas. Genom våra långa samarbeten med våra tillverkare kan vi dessutom erbjuda dig som kund mycket fömånliga priser.
Produkterna du hittar i vår onlineshop fyller allihop de riktlinjer som är givna av EU – kvalitet och säkerhet är A och O när man bedriver en verksamhet som hanterar livsmedel. Köksutrustning är dessutom en stor investering, därför är det viktigt att man får valuta för pengarna i form av utrustning med lång livslängd och hög prestanda. Något som vi på expondo verkligen tagit till vara på – vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet. De rostfria vagnarna är tillverkade att fungera som arbetsredskap i både hotell- och restaurangmiljöer. Se dig gärna omkring i vår välsorterade onlineshop. Vi har enormt många kategorier och tror att du kommer finna just det du letar efter.