Trustpilot

Restaurangfrysar

På rea
Frysbox - 355 l
Royal Catering
(3)

Frysbox - 355 l

Mått (LxBxH)
128 x 69 x 84.5 cm
12 090,00 kr 12 890,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 6/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

De frysskåp vi har i sortimentet är särskilt utvecklade för professionell användning inom flera olika områden och restauranger. Vår utrustning är tillverkad för att tåla användning och tuffa tag och behöver du en restaurangfrys som håller temperaturen har du kommit rätt. I vårt sortiment ingår frysar och flera andra tillbehör inom området storkök. Samtlig utrustning är tillverkad i mycket god kvalitet som tål professionellt arbete. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya restaurangfrys till köket redan idag!

Utrustning för stora kök och riktig matlagning

Om man är ute efter en restaurangfrys som är designad för professionell användning inom flera olika sektorer har man kommit rätt. Vi erbjuder utrustning från tillverkare som Bartscher. I vårt sortiment finns också restaurangkylskåp och tillbehör till dessa. Med vår kyl- och frysutrustning kan man alltid vara säker på att maten håller rätt temperatur. Eftersom utrustningen också finns i olika dimensioner för olika mängd varor passar den flera arbetsområden.

Vår restaurangfrys är tillverkad av högkvalitativt material och den möter höga standarder för hållbarhet och kvalitet. Med vår storköksutrustning behöver man aldrig oroa sig för att maten ska bli dålig. Våra produkter kommer från kända leverantörer som till exempel Bartscher. Detta gör att vi kan lova att varje storkök kommer få användning av dessa tåliga och hållbara maskiner och annan utrustning. Behöver köket en ny torkugn för att torka svamp, frukt eller annat finns även detta i sortimentet. Som företagare behöver man aldrig känna sig osäker på att produkterna inte är bra nog. Här erbjuds maskiner och annan utrustning till storkök inom flera sektorer till bra priser. Oavsett om du behöver en stor frys som klarar stora mängder matvaror, en kyl som kan hålla låga temperaturer eller en frys som passar in i slaktboden inför jakten finns det du söker garanterat i denna kategori. Här finns frysar med ställbara termostater som passar alla utrymmen.

Restaurangfrys för flera användningsområden

Vi erbjuder en restaurangfrys som fyller de önskemål kunderna har. Samtlig utrustning erbjuds till mycket bra och konkurrenskraftiga priser. På detta sätt är våra utrustningsdetaljer alla möjliga att beställa in både för större och mindre kök som behöver tålig och bra utrustning av hållbar kvalitet

En restaurangfrys kan användas för olika saker, och beroende på vad man behöver finns det frysar i flera olika storlekar att köpa. Med innovativa och nytänkande sätt har alla tillverkare av vår köksutrustning lyckats skapa utrustningsdetaljer som garanterar tillfredsställelse av kundens behov. Genom en smart tillverkningsprocess kan varans pris hållas lågt. Har du möjligen blivit mer intresserad av vår storköksutrustning? Kolla igenom kategorin och finns precis det du letar efter till ditt storkök eller din restaurang.

Oavsett vilken modell av restaurangfrys man söker efter kan man vara helt säker på att den finns här hos Expondo. Som en bra partner genom hela inköpsprocessen fungerar detta företag som så att kunden kan få bra kundservice som har hög kunskap om de olika produkter som Expondo erbjuder.

Lägg din beställning av ny restaurangfrys redan idag! Med stor kunskap inom avdelningar som restaurangutrustning och hantverksutrustning kan man som beställare alltid vara helt säker på att man gör en riktigt bra affär. Lägg din order av utrustning till storköket redan nu och få helt fri leverans till restaurangdörren!