Trustpilot

Dryckeskyl

Hitta inspiration på expondos blogg!

Bedriver du café- eller restaurangverksamhet? Se då hit! I expondos välsorterade webbshop hittar du dryckeskylar från det välrennomerade märket Bartscher, med hög kvalitet så att du på bästa sätt ska kunna visa upp för dina kunder och matgäster vilka slags drycker du erbjuder. Självfallet vill du ju kunna erbjuda alla dina gäster kalla och törstsläckande drycker, och på samma gång visa upp dem genom att ha de stående i en kyl med snygg design. Beställ en dryckeskyl redan idag och få leverensen på köpet!

Effektiva och snygga dryckskylar

Dryckeskylarna hos expondo är både snygga utåt sett och samtidigt väldigt effektiva. En drickakyl kyler snabbt och effektivt ned flaskor, så att du ska kunna servera dina törstiga gäster god och svalkande dryck. Passa på och påverka merförsäljningen positivt genom att ha dryckeskylen väl synlig och tillgänglig för förbipasserande, då chansen är stor att de blir sugna på en kall dryck i förbifarten. Fundera ett tag över vilken drickakyl, barkyl eller läskkyl som passar just din verksamhets behov, då de finns i olika storlekar och varianter.

Expondo erbjuder ett brett sortiment av restaurangutrustning där du även hittar all möjlig slags kylteknik. Här väntar inte enbart ölkylar och dryckeskylar, utan även bland annat stabila och snygga frysar, funktionella och snygga juicedispensrar där du får lov att visa upp den goda dryck som väntar den törstiga kunden, effektiva robusta kylbänkar och rymliga kylskåp. Kyltekniken är producerad i märkena Royal Caterings och Bartschers regi, två välrenommerade märken som producerar allt inom restaurang- och köksväg.

Expert inom restaurangutrustning

Expondo har en gedigen erfarenhet som nätbutik inom området restaurangutrustning. När du alltså är på jakt efter en ordentlig dryckeskyl är du på exakt rätt spår i och med att du besöker denna webbshop. Vi har nämligen funnits på marknaden ända sedan 2007 och kan stoltsera med ett brett utbud inom kategorin restaurangutrustning. Här kommer du hitta det mesta när du behöver utrusta din restaurangverksamhet. Och det till förmånliga priser! Vårt mål här på expondo är att se till att våra kunder erhåller förstklassiga produkter inom områdena restaurang, hantverks- och industriutrustning. Vi står även beredda att ta emot och besvara dina frågor när du är i behov av att kontakta vår kundservice!


De produkter som du hittar hos expondo är noga testade under produktionens lopp, och du kan försäkra dig om att du får en dryckeskyl, eller valfri vara, i ypperligt skick levererad hem till dig – just precis, leverensen ingår alltid vid köpet av varor här hos expondo. Priserna som visas är alltid inklusive moms!


Några av de smidiga och smarta funktioner våra dryckeskylar innefattar, beroende på modell, kan kort sammanfattas med punkterna automatisk avfrostning, dubbla glasdörrar och höjningsjusterbart galler. Vi är säkra på att du kommer hitta en kyl för just dina behov!