Trustpilot

Garageportar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Drömmer du om ett eget garage med tillhörande garageport där du kan stå och meka med bilen eller kanske motorcykeln? Har du kanske redan ett garage men vill uppgradera det och bygga in en motordriven takskjutsport? Lugn, i expondos webbshop hittar du allt som har med garage att göra, så att du enkelt och bekvämt ska kunna öppna och stänga garageporten utan besvär. Vad sägs om prisvärda bilverktyg såsom robusta lyftbord och stadiga växellådsdomkrafter? Hos oss hittar du ett stort utbud inom området hantverkningsutrustning.

Säkra, snygga & tåliga garageportar

För ett optimalt utnyttjande av garageöppningens bredd är en takskjutsport det absolut bästa garageports-alternativet när det väl kommer till kritan, i jämförelse med exempelvis en slagport. Detta är mycket användbart när det rör sig om bredare fordon.


Garageportarna från MSW Motor Technichs är ytterst högkvalitativa och tål det mesta en garageport ska behöva utstå. Porten är tillverkad på ett sätt som gör den mycket slitstark, då den i det innersta skiktet innehar en stålplatta, som i sin tur är omgiven av yink, för högsta möjliga kvalitet.


Garageportarna finns i olika utföranden, så att du kan hitta en som passar just ditt garage. När vi ändå snackar om garage – har du spanat in våra olika typer av vinschar som gör sig utmäkta i ett garage, oavsett om du är hobbymekare eller fullfjädrat proffs! Ta dig en god titt på våra lkättmonterade löpvagnar och våra vrålstarka lyftvinschar som passar lika bra in på lagret som garaget.


Vi har även färdiga takskjutportsset där kraftiga garageportsmotorer ingår på köpet. Ett väldigt praktiskt alternativ för dig som snabbt och smidigt vill kunna montera upp allt på en gång. För dig som verkligen satsar på garaget kan även våra svetsar komma väl till pass. Välkommen att kika runt ett tag i vår välsorterade webbutik.

MSW Motor Technichs – Ett märke för proffs

Köper du en garageport, eller vilken annan produkt som helst från MSW Motor Technichs kan du vara säker på att du får en produkt med kvalitet till ett bra pris. Du får en produkt tillverkad med material som är gjorda för att hålla länge, och som dessutom är anpassad för att kunna tillämpas inom många olika användningsområden. Säkerheten är enormt viktigt och det är inget vi tummar på - beställer du en produtk från MSW Motor Technichs kan du vara säker på att den är säker att använda.


Utöver garageportar tillverkar MSW Motor Technichs en rad annan utrustning som du kan vilja använda när det kommer till garage och fordon. Om ud kikar in under kategorin elektriska verktyg kommer du snart finna många praktiska saker du kan ha användning för i ditt garage eller verkstad. Ta bara polermaskinen eller varför inte plåtnibblern? Dessa verktyg är omistliga när vi talar om mekande av bilar.


Som nämnt ovan hittar du med andra ord en hel del när det rör sig om garageportar, men du kan även köpa garageportsöppnaren separat. Dessa finns i olika varianter, så att du finner en som passar ditt ändamål perfekt. Du hittar elektriska varianter med tillhörande trådlösa fjärrkontroller, allt för din bekvämlighet!


Vad du än bestämmer dig för ingår leverensen på köpet. Beställ alltså din garageport redan idag!