Trustpilot

Lyftbord

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vi på Expondo vill alltid göra villkoren på arbetsplatsen till det bättre, genom att försäkra god ergonomi, säkerhet och bekvämligthet. Detta kan vi erbjuda med produkter ur vårt breda sortiment inom kategorin hantverksutrustning. Ett lyftbord underlättar arbetet asevärt vi reperationer och montage av diverse bildelar. Märket MSW Motor Technics står för kvalitet och tillförlitlighet, vilket är egenskaper som förväntas när man investerar i ett lyftbord. När du ändå är inne och söker efter utrustning till din verkstad, kanske du också intresserar dig för en växeldomkraft? Se dig om i vår onlineshop och beställ dina produkter redan idag!

Pålitliga lyftbord till förmånliga priser

Det spelar faktiskt ingen roll om du driver en större verkstad eller om du gillar att stå och meka i garaget – vi på expondo kann erbjuda flera olika slags lyftbord där alla kan hitta något som passar och uppfyller just deras specifika behov. Klicka dig in på kategorin bilverktyg och kika runt bland utrustning som kan komma mycket väl till pass i bilverkstaden. Men vi har också elektriska verktyg som också kan vara behövliga i en verkstad – oavsett om det är en verkstad på proffs- eller hobbynivå. Med lyftbordet tillkommer även en smidig av- och påtagbar ramp, som gör användningen ännu enklare, då du kan skjuta upp exempelvis en motorcykel utan större ansträngning. Du manövrerar lyftbordet enkelt och säkert med hjälp av två fotpedaler, vilket innebär att du är helt oberoende av en strömkälla. Allt för att du ska kunna uppnå maximal bekvämlighet vad gäller arbetshöjd och ergonomi.


Lyftbordets yta är räfflad för maximal säkerhet och inte nog med det – du kan säkert och smidigt spänna fast vad det du än vill lägga upp på lyftbordet med hjälp av spännbälten. De är även utrustade med 4 stycken hjul som gör att de mycket okomplicerat tillåter sig flyttas från olika platser i verkstaden. Våra lyftredskap kan du alltid lita på när det gäller kvalitet och pålitlighet – vi har utrustning som kan lyfta upp till hela 1000 kilo!

Robusta redskap är A och O

MSW Motor Technichs, som tillverkar de rejäla lyftborden som du hittar i vår onlineshop, står för kvalitet till förmånliga priser. Produkterna som de tillverkar lämpar sig inte enbart inom segmentet hantverk, utan också inom området industri. Tillsammans delar vi och MSW Motor Technichs en brinnande passion för bra kvalitet och stabil utrustning som skall hålla länga. Detta är inte endast applicerbart på våra lyftbord – får vi också lov att presentera våra vinschar och svetsar? Detta är produkter för dig som inte har någon lust att tumma på kvaliteten, och det till rimliga priser.


Tack vare vårt långa och mycket goda samarbete med våra producenter av utrustningen och produkterna vi säljer, kan vi nämligen ge våra kunder mycket fina erbjuden när det kommer till pris och prestanda. Tack vare att vi varit i branschen som onlinehandel ända sedan 2007, kan vi erbjuda ett mycket stort utbud av produkter. Utöver hantverks- och insustriutrsutning erbjuder vi även ett stort sortiment inom segmentet restaurangutrustning.


Är du nybörjare? Ta då det första steget och införskaffa detta behändiga lyftbord och låt det göra det tunga grovgörat åt dig.
Ta dig ett varv i onlineshoppen och se vad du finner. Beställ ett lyftbord redan idag och få leverensen på köpet!