Trustpilot

Garageportsöppnare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är garagebygget i full gång och du funderar över vilken av våra högkvalitativa och toppmoderna takskjutportar från MSW Motor Technics som ska skydda din bil, dina verktyg och annat i ditt garage? Eller kanske du redan har ett färdigt garage med port men önskar mer bekvämlighet? Då har du hamnat rätt här! Med en garageportsöppnare från MSW kan du lugnt sitta kvar i bilen och med ett knapptryck på fjärrkontrollen öppna garageporten, utan att behöva gå ut i regn- eller snöoväder. Vårt tips! Spara pengar genom att köpa din nya garageport och garageportsöppnare i set till lågt pris!

Garageportsöppnare – tekniska detaljer

expondo arbetar sedan länge tillsammans med MSW Motor Technics, ett företag känt för att producera högkvalitativa arbetsverktyg. Som exempel kan vi framhålla MSW Motor Technics 12V-vinschar eller elverktyg. MSW Motor Technics garageportsöppnare är givetvis tillverkade med samma noggrannhet och höga kvalitetstänkande som alla andra produkter från MSW.

Några viktiga detaljer om detta tillbehör som numera är ett måste för de flesta garageägare: garageportsöppnarna från MSW finns i flera modeller och har en effekt på upp till 250 watt. Det motsvarar en oslagbar dragkraft på upp till 800 newton och hastigheten 16 cm/sekund! Ändå är garageportsöppnarna mycket tystgående. Genom högkvalitativa material och en väl utvecklad teknik med galvaniserade skenor och en tandad remdrift kan porten öppnas och stängas utan störande ljud. Själva höljet med 24 volts-motorn tar mycket lite plats. Fjärrkontrollen har 30 m räckvidd.

expondo tänker brett, och våra höga kvalitetskrav gäller inte bara tillverkning och material, utan även energiförbrukningen är en viktig del av helhetskonceptet. Vi satsar på sparsamma produkter, och precis som med våra kylande eller varmhållande restaurangtillbehör är energiförbrukningen även här mycket låg – garageportsöppnarna från MSW förbrukar endast 4 watt energi i standby-läge. MSW Motor Technics garageportsöppnare är ett pålitligt tillbehör, tillverkade enligt samma policy som alla andra produkter från MSW - med en innovativ, ständigt utvecklad teknik och material av bästa kvalitet.

Bestämmer du dig för en produkt från expondo och MSW kan du vara säker på att kvaliteten stämmer, oberoende av om du inhandlar en löpvagn, kombihammare, bilningshammare eller en våtslipmaskin.

Säkerheten står högt i kurs

Våra stamkunder kan sedan länge intyga att expondo har höga krav på säkerheten angående de produkter vi säljer i vår webbshop. Det gäller naturligtvis även för våra garageportsöppnare. Alla garageportsmotorer från MSW är utrustade med en automatisk stoppfunktion. Stöter porten på ett hinder när den stängs avbryts den nedåtgående rörelsen genast och porten öppnas upp igen. En annan viktig funktion är nödöppningen som gör att du kan öppna garageporten manuellt under strömavbrott. Ännu en praktisk detalj är den automatiska belysningen med halogenlampor som sitter i höljet. En extra ljuskälla i garaget underlättar att parkera nattetid!

Vill du öka säkerheten ytterligare finns möjligheten att köpa till en infraröd sensor. Setet består av två sensorer, med en sändare som skickar ut en infraröd stråle till en mottagare. Så snart ljusstrålen bryts, till exempel om barn eller djur rör sig inom området, stoppas garageportens rörelse automatiskt.

Förresten, ett tips för dig som gärna vill ha det fint och städat i garaget: praktisk och hållbar inredning hittar du på våra webbsidor med storköksinredning! Ofta hamnar de saker man inte använder regelbundet i garaget. Vi har ett stort utbud av rostfria hyllor, arbetsbänkar eller vagnar till lågt pris. Det rostfria stålet är tåligt och lätt att hålla rent och möblerna är perfekta för att förvara och hålla ordning bland verktyg och otympliga saker som till exempel köttbandsågar eller bordsvågar som bara behövs i jakttider!