Trustpilot

Plåtnibbler

Hitta inspiration på expondos blogg!

En plåtnibbler hittar du hos expondo till ett förmånligt pris, utan att behöva tumma på kvaliteten. Vi har ett stort urval av elektriska verktyg – här hittar du bland annat rejäla polermaskiner, kraftfulla mejselhammare och svetsar med hög prestanda. Ett välsorterat utbud inom segmentet hantverksutrustning med andra ord. Men inte bara det – du hittar också en uppsjö av produkter inom området industriutrustning. Beställ din plåtnibbler hos expondo och få leverensen till Sverige helt på köpet!

Med en plåtnibbler skär du smidigt genom plåt

Med en elektrisk plåtnibbler från MSW Motor Technichs skär du enkelt genom släta material som exempelvis rostfritt stål. För bilmakanikern, oavsett nivå – här finns allt för både proffset och hobbymekaren – är en plåtnibbler ett omistligt redskap. Kika även in under kategorin bilverktyg, där du bland annat hittar domkrafter och lyftredskap, om du är ute efter utrustning för din bilverkstad.


Även vid svetsning kan en plåtnibbler komma väl till pass – ta dig gärna en titt bland våra högkvalitativa TIG-svetsar, svetshjälmar och andra sorters svetsar och svetsutrustning vi har till förfogande i shoppen. Tänk på att använda all nödvändig utrustning som krävs vid svetsning för att minska skaderisken.


För snygga och rena snitt när du ska skära dig igenom plåt, eller andra material för den delen, är plåtnibblern ett utmärkt verktyg som gör skärprocessen enkel och bekväm. Verktygen skär genom både slät och vågkorrugerad plåt.


Har du även fått syn på våra effektfulla lödverktyg som bistår dig i ditt lödarbete? Du hittar lödstationer, lödkolvar och förstoringslampor som du kan behöva under lödningsprocessen. Vi understryker än en gång att du hittar det mest i hantverksväg här i expondos onlineshop!

MSW Motor Technics – när du är ute efter kvalitet

Har vi rätt om vi gissar att du är ute efter utrustning eller verktyg med hög prestationsförmåga till förmånliga priser? Vi kunde väl ana det. Oavsett om du söker efter en effektiv plåtnibbler, eller om du letar efter kraftfulla vinschar så kan du vara säker på att du köper en produkt med hög kvalitet. Vi vill att produkterna ska hålla länge!


MSW Motor Technics erbjuder utrustning inom hantverks- och industriområdet inom många olika kategorier. Varumärket kan beskrivas med ledorden tillförlitlighet och kvalitet. Med de produkter MSW Motor Technics erbjuder kan du förbättra och effektivisera arbetet på ditt företag, eller i din verkstad, markant! Tänk bara vilka möjligheter en plåtnibbler skulle kunna innebära – du slipper de ojämna kanterna som andra skärverktyg kan leda till.


Expondo grundades 2007 och har sedan dess erbjudit sina kunder hållbara produkter till attraktiva priser. Fördelen med att vi funnits länge på marknaden som webbshop är att vi har kunnat skapa goda samarbeten med våra producenter. Vi vill också att du ska kunna känna dig lugn och trygg – produkterna har gått igenom flertalet kontroller och produkttester för att försäkra säkerhet och kvalitet. Vid köp av plåtnibbler ingår fri frakt till Sverige.