Trustpilot

Kedjeblock

På rea
Kedjeblock - 3000 kg - 10 m
Steinberg Systems
(1)

Kedjeblock - 3000 kg - 10 m

Mått (LxBxH)
1018 x 18 x 19 cm
2 990,00 kr 3 790,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 3/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

I byggvaruhus eller på byggplatser där tunga produkter måste lyftas finns inget utrymme för misstag, utan du måste kunna lita på din lyftutrustning till 100 %! Våra säkra och precisa kedjeblock är tillverkade för industribruk, enligt högsta standard med förstklassiga material. De klarar vikter upp till 1000 eller 3000 kg, beroende på modell. Den höga kvaliteten på vår industriutrustning och stränga säkerhetskrav är det som utmärker oss som pålitlig leverantör för handel och logistik!

Robusta, tillförlitliga kedjeblock

Våra manuella kedjeblock behöver ingen eltillförsel eller batterier, utan du bara drar i kedjan för att lyfta gods. Upp till hela 3000 kg kan du lyfta med detta enkla system! Därför är kedjeblocken även idealiska att användas på otillgängligare arbetsplatser utomhus där ingen ström finns att tillgå. Ett kedjeblock är ett nödvändigt tillbehör i byggvaruhus, byggplatser, lager eller industri- och hantverksföretag, och våra kedjeblock är utformade för små och medelstora företag, där gods som exempelvis tegel, kakel eller andra byggvaror måste lyftas. Kombinera kedjeblocket med annan lyftutrustning som spakblock, en prisvärd lyftmagnet eller elektriska lyftvinschar och du är perfekt utrustad för alla eventualiteter som kan dyka upp.


De praktiska kedjeblocken är ett mångsidigt lyftredskap, eftersom de kan hängas fast i en balk, en byggnadsställning eller en lastarm på ett fordon och snabbt användas för att lyfta tunga gods där det behövs. Godset kan förpackas på palett, i säckar eller lådor och surras och lyftas säkert med kedjeblockens långa kedja. Kedjeblockens lyftkapacitet ligger mellan 1000 - 3000 kg och kedjornas längd varierar mellan 3 och 12 meter.


Som arbetsgivare är en skyldig att se till att arbetet kan utföras utan risk för olyckor, och det är viktigt att investera i rätt lyftredskap. Välj mellan våra olika modeller av kedjeblock och hitta en lämplig och säker lyftutrustning som passar dina eller ditt företags behov.

Lyft din last enkelt

Expondo väljer alltid att arbeta med de bästa tillverkarna, både när det gäller industriprodukter, professionell köksutrustning eller andra artiklar på vår hemsida. Samma kvalitetskrav gäller naturligtvis för kedjeblocken. Våra kedjeblock kommer från den kända tillverkaren Steinberg Systems, ett företag som kanske är mest kända för deras professionella vågar. Tips! Krokvågarna från Steinberg System är till exempel utmärkta att kombinera med ett av våra kedjeblock när du snabbt vill väga gods!

Våra stamkunder som beställer till exempel professionella elverktyg och annan arbetsutrustning är ofta sysselsatta inom byggbranschen, verkstadsindustrin eller annan industri. Den professionella och robusta lyftutrustningen på vår hemsida är utformad för dagligt bruk och perfekt för att lyfta till exempel tunga motorer i bilverkstäder eller byggmaterial, så även du kan säkert hitta rätt lyftredskap för ditt företag i vår webbshop. Arbetar du huvudsakligen med tungt gods av ferromagnetiska material rekommenderar vi starkt att ta en titt på våra lyftmagneter. Ett enklare sätt att flytta metall finns nog inte. Lyft godset utan att behöva slösa tid med att surra den med kedjor eller liknande! De kan användas överallt, eftersom de fungerar manuellt, helt utan ström eller andra drivmedel.

Beställ din professionella arbetsutrustning hos expondo om du vill ha hög kvalitet till låga priser. Och du! Frakten bjuder vi alltid på!