Trustpilot

Löpvagnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Har du redan en vinsch med 12 V effekt men behöver ännu ett verktyg för att effektivisera arbetet på lagret? Då kanske en löpvagn från MSW kan vara rätt produkt för dig. MSW löpvagnar är användarvänliga och okomplicerat utformade. Vi erbjuder flera modeller med olika dragkraft. Smart: läggs vajern dubbelt kan lyftkraften öka ända till upp till 1000 kg. Våra löpvagnar från MSW är ett tillbehör som inte kan uppskattas nog!

Löpvagnar från MSW – en praktisk hjälpreda

De som har besökt vår webbshop tidigare vet att expondo erbjuder ett stort sortiment av praktiska maskiner för professionell användning inom industri- och hantverksföretag. Hos oss hittar du produkter som kan vara svåra att finna någon annanstans. Behöver du en kabelskalningsmaskin? Lita på att det finns i expondos sortiment! Men kanske vi är mest kända för våra svetsar, exempelvis aluminiumsvetsarna från Stamos.

Vi söker ut våra tillverkare noggrant för att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalitet till lägsta möjliga pris! Endast produkter med en väl genomtänkt design och noggrant framställning med högkvalitativa material tas upp i sortimentet. Detta gäller utan undantag. Därför hittar du bland annat Steinberg Systems vågar, köksutrustning från Royal Catering och elverktyg från MSW i vår webbshop!

MSW erbjuder även optimala lösningar för det dagliga lagerarbetet i ditt företag! Till exempel de praktiska löpvagnarna från MSW, som lyfter och flyttar last snabbt och okomplicerat. Principen med en löpvagn är enkel. Man kan säga att det är en vinsch på hjul. Löpvagnarna fästs och rullar på en balk och kan på så sätt både lyfta och flytta tung last. Stålvajern som medföljer är 12 meter lång. Om du vill kan du lägga den dubbelt och kan då fördubbla lyftkraften till upp till 1000 kg!

Löpvagnarna är utrustade med kraftfulla motorer. Med upp till 1800 watt lyfter de inte bara tungt utan även snabbt – upp till 13 meter/min! En löpvagn från MSW är alltså en tidssparande investering som effektiviserar arbetet i små och medelstora företag på ett enkelt sätt.

Expondo lyfter det mesta

I expondos webbshop hittar du många olika hjälpmedel för att lyfta och flytta tung last. För att flytta inte alltför tunga varor kan det kanske till och med räcka med en plattformsvagn! Annars erbjuder vi högkvalitativa kedjeblock, spakblock eller elektriska lyftvinschar som några varianter, beroende på vilka behov du har. Arbetar du för det mesta med metall kan till exempel en permanent lyftmagnet vara det mest praktiska valet!

Våra löpvagnar är enkla att använda. De monteras på en stålbalk där de rullar fram och tillbaka. Kurvor är inte heller några problem, notera bara att kurvradien måste vara över en meter.

Våra kunder som känner till MSW genom till exempel genom deras garageportsöppnare vet att företagets ledord är perfektion, in till minsta detalj. Med samma policy tillverkas löpvagnarna, med speciella och praktiska finesser. Till exempel har kabeln till den integrerade fjärrkontrollen en dragavlastning. En extra, lite kortare kabel som leds genom integrerade gångjärn fångar upp den tunga fjärrkontrollen. En annan teknikalitet är det automatiska stoppet när kabeländen nås. Dessa små men viktiga tekniska detaljer förlänger livslängden på din löpvagn och underlättar det dagliga arbetet med den!

Informera dig redan idag om våra löpvagnar från MSW och beställ bekvämt direkt i onlineshoppen. Vi bjuder på frakten hem till din dörr!