Trustpilot

Lyftvinschar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Här hittar du lyftvinschar, kastblock samt passande svängarmar till lyftvinscharna från den välrenommerade tillverkaren MSW Motor Technics. Väljer du en av modellerna ur shoppen kan du vara säker på att du får ett högkvalitativt hjälpmedel att lyfta, stapla och flytta tunga artiklar på ditt lager eller andra arbetsplatser inomhus. Lyftvinscharna är konstruerade för upp till 1000 kg, kastblocken för upp till 10 ton. Ta en titt på våra praktiska lyftvinschar från MSW – hos oss finner du hög kvalitet till låga priser!

En lyftvinsch för tunga lyft

Inte bara bland våra köpare av garageportar är MSW ett välkänt namn. MSW erbjuder även ett stort sortiment av förstklassiga och professionella elverktyg och högkvalitativa, både manuella och motordrivna, lyftverktyg som kedjeblock, spakblock och vinschar.


Lyftvinscharna från MSW är utrustade med starka motorer som lyfter mellan 250 och 1000 kg samt en högkvalitativ, 12 meter lång stålvinsch med mellan 3 - 5,8 mm tjocklek, beroende på modell. Lyftvinscharna från MSW arbetar snabbt med vajerhastigheter mellan 8/10 m/min. Mycket praktiskt: lyftvinschen kan enkelt monteras där den behövs för tillfället - på väggen, på en ställning eller en svängarm!


Säkerhet är ett viktigt tema hos expondo och även hos MSW, som har utrustat lyftvinscharna med ett överbelastningsskydd och en automatisk broms om strömförsörjningen bryts. Fjärrstyrningskontrollen har även ett nödstopp om arbetet snabbt måste avbrytas. Lyftvinscharna från MSW är mycket enkla att arbeta med, med intuitiva funktioner och snabbgående rullar.


Köper du en lyftvinsch från MSW Motor Technics profiterar du av företagets mångåriga erfarenhet av utformning och tillverkning av förstklassiga produkter för industrin, hantverksföretag samt privatpersoner. Förstklassiga material, noggrant överlagda designs och alltid en maximal kapacitet i kombination med förmånliga priser övertygar den mest svårtillfredsställda kund - här stämmer pris och prestanda överens! Lyftvinscharna från MSW är ett utmärkt val för inomhusbruk på mindre eller medelstora företag.

Enkel montering – produktivt och okomplicerat arbete

Vid konstruktionen av lyftvinscharna har MSW inte bara lagt vikt på hög kvalitet och maximal kapacitet utan även att de ska kunna användas snabbt och enkelt där de behövs. Alla lyftvinschar i vårt sortiment, oavsett för vilken belastning de är avsedda, är mycket okomplicerade att montera. Välj om du vill montera lyftvinschen på väggen eller på en svängarm. Du sparar mängder av tid med en vinsch som är startklar på endast några minuter – tid som kanske kan användas för en produktiv kafferast emellanåt? Bartscher kaffebryggare och perkulatorer brygger snabbt gott kaffe och håller det varmt länge!


I expondos sortiment finns även passande svängarmar från MSW med 600 eller 1000 kg kapacitet. Tips! Lyftvinscharna kan också kombineras med MSW löpvagnar som monteras på balkar.


De tillförlitliga lyftvinscharna levereras med alla tillbehör du behöver för att kunna sätta igång med arbetet direkt. Förutom själva vinschen medföljer en trådbunden fjärrkontroll med nödstopp, alla nödvändiga fästen, ett löphjul och två säkerhetskrokar. I setet ingår även en 12 meter lång stålvajer samt en bruksanvisning. Kolla in våra högkvalitativa lyftvinschar till låga priser och välj den modell som passar just ditt företags behov! Är du intresserad av annan industriutrustning eller utrustning till gastronomi? Hos expondo har du hittat rätt!