Trustpilot

Verkstadspressar

Hitta inspiration på expondos blogg!

De verkstadspressar vi har i sortiment är särskilt utvecklade för professionell användning inom flera olika områden. Alla våra pressar är av modellen MSW och samtliga är justerbara i höjd. Pressarna använder olika tryck, ända upp till 50 ton. Alla våra hydrauliska pressar har inbyggd manometer där det är enkelt att läsa av presstrycket. Vissa av våra verkstadspressar har också pneumatisk funktion i kombination med den hydrauliska. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya verkstadspress redan idag!

Effektiv verkstadsutrustning för professionellt bruk

Våra verkstadspressar är designade för professionellt bruk inom olika sektorer. Vi erbjuder pressar som pressar med olika tryck. Det varierar från 10 ton upp till hela 50 tons presstryck. Dessa pressar är utmärkta bilverktyg som hör hemma i alla stora garage. Även om pressarna är stora gör dess justerbara höjd gör den mycket lättanvänd och förenklar precisionsarbeten. Det gör att pressen också kan användas för små arbeten.

Med den inbyggda manometern som alla våra verkstadspressar har, kan man snabbt och enkelt se hur mycket tryck pressen använder just för tillfället. I en komplett verkstadsinredning ingår ofta lyftbord och motorstativ. De kan ofta användas i samband med en verkstadspress. Pressarna används ofta för elektriska motorer eller reparation av olika saker. De kan också användas när man installerar delar som behöver tryckas fast, eller för avlägsnande av tryckmonterade delar. Pressen kan med fördel också användas för böjning, uträtning, komprimering och tillplattning av olika delar, material och komponenter. Eftersom några av pressarna har flera funktioner är de mycket lämpliga att använda när man arbetar med flera olika delar eller arbetsuppgifter. Pressarna tillåter användning från flera håll och enkel tillgång till materialet man arbetar med tack vare pressens öppna sidor. De är alla tillverkade av högkvalitativt stål och möter höga standarder för hållbarhet och kvalitet. Med dessa pressar kan man alltid känna sig säker i sitt arbete.

Verkstadspress för riktiga verkstäder

Vi kan erbjuda en verkstadspress som fyller kundernas önskemål. De erbjuds alla till mycket konkurrenskraftiga och attraktiva priser. På så vis är våra produkter möjliga att köpa in både för små och stora bilverkstäder som behöver kraftiga pressar av bra kvalitet.

Verkstadspressar tillverkas för flera olika ändamål, och tack vare sin justerbara höjd är de även väl lämpade för precisionsarbete. Med innovativa lösningar har tillverkare av våra pressar lyckats skapa produkter med hög tillfredsställelse av kundernas behov, och genom en effektiv tillverkningsprocess kan priset hållas ner. Har du blivit mer nyfiken på våra pressar? Du kan ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns verkstadspressar som passar flera verkstäder.

Oavsett vilken sorts verkstadspress man är ute efter kan man vara säker på att den finns här. Som en pålitlig och tillförlitlig partner i inköpsprocessen fungerar Expondo på så sätt att du som kund kan erhålla fantastisk kundservice med hög kännedom om de produkter som erbjuds.

Beställ din nya verkstadspress redan idag från oss på Expondo! Med vår stora expertis inom områden som hantverksutrustning, industriutrustning och restaurangutrustning kan du som kund vara säker på att du gör en bra affär. Gör din beställning av verkstadspressar redan idag och få gratis leverans till garagedörren!