Trustpilot

Kabelskalningsmaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Expondos leverantör MSW Motor Technics är en etablerad tillverkare av bland annat elektriska verktyg. En av de mycket uppskattade produkterna från MSW är de effektiva kabelskalningsmaskinerna. De högkvalitativa maskinerna finns både som tyngre modell som används stationärt och främst är avsedda att anslutas till 230 volts strömförsörjning, men även som manuella-mekaniska maskiner och bordsmaskiner. Dessa mindre varianter är portabla och kan användas överallt. Alla modeller kan skala flera olika kabeldiametrar.

Kabelskalningsmaskiner som presterar

Att expondo har ett stort och varierande sortiment och låga priser är vida bekant sedan länge, både hos professionella företag och privatpersoner. Medan restaurangägare och cateringfirmor shoppar restaurangutrustning och kökshjälpmedel i webbutiken, glädjer sig hantverksföretag över vårt stora utbud av hantverksutrustning. Vi är bland annat kända för våra högkvalitativa svetsar och annan industriutrustning av bästa kvalitet, som exempelvis vågar och dess tillbehör. Men kanske ni inte visste att vi även kan erbjuda elektronikföretag och återvinningsföretag det de behöver: När en av uppgifterna i det dagliga arbetet består av att skala isoleringen från kabel visar det sig snabbt att det lönar sig att investera i en kabelskalningsmaskin som kan bearbeta större mängder kabel på kort tid. Kabelskalningsmaskiner är ett oundgängligt tillbehör inom hantverksindustrin där man arbetar med att skilja kabel och elledningar från plasten. En kabelskalningsmaskin skär och separerar det omgivande plastmaterialet snabbt, effektivt och säkert från den ledande metallen. Kabelskalningsmaskinerna från MSW kan skala platta och runda kablar med både koppar- och aluminiumtråd. De klarar allt från fina eltrådar med några millimeters diameter till kraftigare kablar på flera centimeter. Beroende på modell förfogar kabelskalningsmaskinen över upp till 21 kabelöppningar med olika diameter. En automatisk matare underlättar starten av processen. Valsarna för kablarna exakt längs de roterande knivarna som noggrant skär bort plasten. Det överflödiga materialet kastas ut på baksidan av kabelskalningsmaskinen och kan enkelt samlas upp.

Maximal arbetssäkerhet

När MSW Motor Technics utvecklar sina produkter präglas de av egenskaper som kvalitet och funktionalitet, men även säkerheten ligger högt på listan. En närmare titt på till exempel garageportarna, vinscharna och andra elektriska verktyg från MSW bekräftar detta!
Även kabelskalningsmaskinerna från MSW är enkla och säkra att använda. Knivar som är placerade i maskinen, översiktliga kontrollpaneler och tydligt placerade säkerhetsbrytare som stoppar maskinen direkt säkerställer att arbetssäkerheten hålls hög.

Kabelskalningsmaskinerna från MSW drivs elektriskt eller manuellt med en vev. Båda varianterna är snabba och effektiva, arbetar noggrant och uppvisar perfekta resultat. De motordrivna kabelskalningsmaskinerna från MSW har en effekt på upp till 2500 watt och en hög skärhastighet. Den effektivaste kabelskalningsmaskinen från MSW skalar upp till hela 40 Meter kabel i minuten! De mindre, manuella varianterna är utmärkta för mobil användning och kan till exempel ställas upp på platser utan strömförsörjning. En av modellerna kan t.o.m. drivas med en sladdlös skruvdragare eller borrmaskin.

Jämför de olika kabelskalningsmaskinerna hos expondo och beställ din favorit redan idag. Med en av våra effektiva maskiner får du en mängd tid över andra, viktigare och kanske mer kreativa arbetsuppgifter.


PS. Frakten bjuder vi på!