Trustpilot

Mejselhammare

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med förstklassiga mejselhammare från MSW Motor Technics som är utformade för professionellt bruk inom bygg- och industribranschen. Med en kraftfull motor som avlägsnar, naggar eller bryter upp material som kakel, sten eller betong, får du utmärkta resultat. Alla vår industri- och hantverksutrustning säljs till låga priser och hög kvalitet. I vår webbhandel hittar du ett brett sortiment på professionell utrustning för just dina behov! Ta en titt och köp din mejselhammare redan idag!

Högpresterande mejselhammare

Med en kraftfull motor på 1850 W kan du utföra tunga rivnings, bryt- och mejselarbeten med våra maskiner. Våra mejselhammare från MSW Motor Technics har ett stabilt metallhölje som stärker och garanterar hållbarhet och kvalitet. De är lätthanterliga och utformade så smidiga som möjligt för att din upplevelse ska bli så bra och säker som det bara går. Om du har fler behov för andra arbetsuppgifter som satinering, slipning eller polering, kan du ta en titt på våra robusta satineringsmaskiner som också är praktiska och lämpade för många olika användningsområden. Våra mejselhammare har en slagfrekvens på 1900 slag/min och har inbyggda, bekväma handtag för att maskinen ska vara så smidig och lätthanterlig som möjligt under användning. På så sätt stoppar flera timmars arbete dig inte!

Oavsett om du ska använda den till att bryta upp golv eller knacka ned kakel, passar våra mejselhammare perfekt. Vi erbjuder även ett omfattande tillbehörspaket som ingår vid köp och ser till att du kan kombinera och byta dina verktyg så enkelt som möjligt för ett tidssparande arbete.

Oavsett om du vill bygga om din källare eller är i behov av en hantverksmaskin för professionella syften, hittar du säkerligen en maskin som passar just dina behov. Våra mejselhammare från MSW Motor Technics kan användas lika bra för hemmabruk som den allra mesta utrustningen vi säljer hos oss på expondo. Vi erbjuder även restaurangutrustning som också alltid funkar lika bra att använda för hemmabruk som för offentligt bruk. T.ex. rostfria dryckesdispensers som kanske t.o.m. passar perfekt till verkstaden eller garaget där man håller till, som en törstsläckare vid hårda arbetsdagar!

Expondo – verktyg för bygg- och industribranschen

I vår webbhandel hittar du ett brett sortiment på högkvalitativa verktyg och proffsiga maskiner som robusta plasmaskärare och multifunktionella borrhammare många olika användningsområden som också kan tänkas behövas vid renovationer och rivningsarbeten. Expondo strävar efter att uppnå en prisvärdhet och kvalitet som gör alla kunder nöjda. Våra mejselhammare uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom en mejselhammare är en stor investering som ska hålla länge, vill vi erbjuda våra kunder det bästa och hållbara alternativen som samtidigt kan köpas billigt. Självklart är även våra maskiner genomtestade och har en Expondo-kvalitet! Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatten och frakt till Sverige, därför är vårt utbud suveränt för dig som inte vill lägga ner stora summor på nödvändiga verktyg.

Så gå in på vår online-shop och beställ din mejselhammare redan idag! Är du inte riktigt säker på vad du behöver kan du bläddra igenom vår online-shop och titta ifall du hittar något som passar dina behov.