Trustpilot

Kakaodispenser

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter en kakaodispenser för varmchoklad eller andra varma drycker? Då har du hittat rätt här hos expondo! Med Royal Caterings ypperliga kakaodispensers bjuder du varma delikatesser till dina kunder. Tack vare den eleganta designen och enkla användningen kan våra kakaodispensers stå framme där kunderna rör sig så att de kan betjäna sig själva – var reda att värma upp ny choklad, då förmodligen alla chokladsugna gäster kommer vilja ha påtår. Beställ redan idag och få leverensen på köpet!

Kakaodispenser från Royal Catering

Våra kakaodispensers från Royal Catering kommer i olika storlekar. Du kan välja mellan 3, 5 och 10 liter beroende på vilken efterfrågan du förväntar dig. Den största skillanden mellan våra kakaodispensers från Royal Catering och övriga dispensers för varma drycker är att våra kakaodispensers kommer med en inbyggd omrörningsenhet. Tack vare omrörningsenheten hålls innehållet jämnt blandat, vilket innebär att en mjölkhinna bildas, som i vanliga fall uppstår då mjölk kokas.

Våra kakaodispensers har alla ett temperaturspann upp till 90 grader, som betyder att du kan servera drycken i precis rätt temperatur dygnet runt. Tack vare maskinernas effektiva strömtillförsel värms vätskan också upp snabbt, så att dina kunder inte behöver vänta länge på den varma, söta läckra drycken. Med den behändiga integrerade termostaten justerar du också enkelt temperaturen till exakt den grad du efterfrågar.

De professionella kakaodispensrarna är tillverkade av rostfritt stål och har en borttagbar behållare av polykarbonat. Detta innebära att maskinen är mycket motståndskraftig och hållbar, och du kan därmed försäkra dig om att den nya dispensern blir en långvarig och tillförlitlig partner för din restaurang- eller cateringverksamhet.

Bekanta dig noggrannare med våra olika kakaodispensers, och gör din beställning redan idag! Vi bjuder naturligtvis på gratis leverans till Sverige – oberoende om beställningen kommer till hemmet eller krogen.

Expondo och Royal Catering – en vinnande kombination

Expondo är en ledande europeisk näthandel för proffsutrustning inom områdena gastronomi, hantverk och industri. Vår berättelse börjar år 2007, då vi lanserade den första versionen av nätbutiken – i dagsläget är vi redan aktiva inom de största europeiska marknaderna och expanderar till nya länder i jämn takt. Vi öppnade vår svenska nätsajt under våren 2016, då vi hade märkt att svenska kunder redan länge gjort beställningar från vår tyskspråkiga nätsajt.

På så sätt kan man härleda samarbetet mellan expondo och Royal Catering ett bra tag tillbaka i webbshops-historien. Som främsta leverantör av Royal Caterings restaurangutrustning och storköksutrustning erbjuder vi inte bara väldigt konkurrenskraftiga priser av kvalitetsprodukter, vi är även nära produktionen ochkan därmed bidra till bättre och mer innovativa slutprodukter. Vår roll som leverantör betyder att vi tar med oss kundernas krav och önskemål och ger dess till Royal Catering, som sedan i sin tur utvecklar nya och mer moderna produkter som vi sedan kan erbjuda till våra kunder.

Vårt utbud av restaurangutrustning innefattar allt från pastakokare för italienska delikatesser till grymma chokladsfontäner för romantiska stunder – och allt däremellan. Se till att bekanta dig med vårt sortiment genom att välja intressanta kategorier från den övre menyn! Utöver de vanliga kategorierna lönar det sig också att kolla våra erbjudanden på andrahandsvaror, eftersom vi där säljer samma garanterade expondo-kvalitet för en slant eller två billigare.