Trustpilot

Svetsar

På rea
Svetsvagn - 75 cm
Stamos Welding Group
(23)

Svetsvagn - 75 cm

Mått (LxBxH)
108 x 44 x 79 cm
1 390,00 kr 1 663,02 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 22/7
På rea
MIG
Stamos Power ²
(14)

MIG

Mått (LxBxH)
50 x 28 x 46 cm
5 090,00 kr 8 790,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 24/7

Oavsett om du ska svetsa koppar med en TIG-svets eller aluminium med en MIG-svets, kan du vara säker på att du hittar de nödvändigaverktygen från expondos breda sortiment. Våra svetsar är producerade med precision och av högklassiga material, vilket för dig betyder enkelhet och hållbarhet i en och samma produkt. Förutom själva svetsarna erbjuder vi också olika tillbehör för svetsningen, t.ex. svetshjälmar och -kablar. Bekanta dig med vårt breda utbud av svetsprodukter och gör din beställning redan idag! Hemleveransen kommer naturligtvis på köpet.

Effektiv svetsning med svetsar från expondo

Att göra ett bra jobb är betydligt lättare när du har rätt utrustning. Då effektiviteten och resultatet är det som kännetecknar framgångsrikt svetsande, lönar det sig absolut att satsa på hög kvalitet även i själva svetsen men även när det kommer till tillbehören. Att värdesätta högkvalitativa verktyg gör inte bara jobbet lättare och säkrare för den som utför svetsandet, utan ger också bättre resultat på slutprodukten och ökar produktiviteten. Eventuella kvalitetsbrister innebär att jobbet måste göras om från grunden. Kostnader för att korrigera felet är inte de enda utgifterna som dåliga svetsresultat kan leda till - förtroendet för din verksamhet kan även det påverkas negativt!

Istället för att grubbla på möjliga bristfälliga resultat som dåliga verktyg skulle kunna leda till, lönar det sig att fundera på arbetssäkerheten under svetsandet. Enligt Arbetsmiljöverkets statistik råkar svetsare ut för fler arbetsskador än genomsnittsanställda i Sverige, och orsakerna för detta är ofta luftvägsbesvär efter en långtida inandning av svetsrök, eller svetsblänk efter att ha tittat in i ljusbågen. Med rätt utrustning och en sund arbetsmiljö kan du förebygga dessa skador, ha ett bättre arbetsklimat och undvika onödiga sjukfrånvaron.

Expondos svetsar och tillbehör är producerade med precision av högklassiga delar och material och garanterar dig toppenresultat vid svetsandet. Beställ din nya svets samt nödvändiga tillbehör redan idag!

Olika produkter för olika behov

Eftersom olika svetstyper tillverkas för olika behov, är det omöjligt att rekommendera någon viss svets för allmänt bruk. Olika metaller kräver olika svetstekniker och -verktyg, och därmed är det viktigt att du har klart för dig vad svetsen ska användas till. Kontrollera noggrant vad det är för material som ska svetsas, hur tjockt det är, och i vilka slags förhållanden själva arbetet utförs i. En utförlig tabell om rekommenderade svetsmetoder hittar du på Svetskommissionens webbsida.

Vårt utbud av svetsar sträcker sig från enkla MMA-svetsar till avancerade MIG-/MAG-svetsar . Vi är säkra på att du kommer att hitta precis det du behöver för ditt svetsande från vår välsorterade webbutik. Utöver själva svetsarna erbjuder vi såklart också nödvändiga tillbehör, som t.ex. säkra svetshjälmar och ordentliga svetskablar. Dessutom kan du välja ett färdigt paket med svets och tillbehör, och därmed spara jämfört med att köpa produkterna enskilt!

Bekanta dig med vårt utbud, och beställ dina nya svetsverktyg redan idag! Leveransen ingår naturligtvis på köpet. Alla våra produkter är omsorgsfullt testade, och genom vårt långa samarbete med producenterna kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på förstklassiga varor!