Trustpilot

MMA-svetsar

Expondo är bekant för ett brett sortiment av professionella elverktyg som mejselhammare och speciella tillbehör, till exempel spakblock. Men vi är även kända för ett stort sortiment av moderna svetsar! TIG - och kombisvetsar, och naturligtvis erbjuder vi även klassikern bland svetsarna – MMA-svetsen! Denna tillförlitliga teknik står sig konsekvent, och det inte utan orsak: metoden är lämplig för utomhusbruk, svetsfogarna uppfyller mycket höga kvalitetskrav och utrustningen är förmånlig och inte särskilt omfattande i inköp. Utnyttja expondos mångåriga erfarenhet i att utrusta hobby- och professionella svetsare och ta en titt på vårt urval av MMA-svetsar från Stamos!

MMA-svetsning - en av de mest välkända svetsmetoderna

MMA-svetsning är en välkänd svetsmetod som utövas både av nybörjarsvetsare och professionella. Fördelen med MMA-svetsning är att det är relativt enkelt att lära sig denna svetsmetod. Med hjälp av en strömkälla och en elektrod med ett utvändigt hölje uppstår en ljusbåge mellan elektroden och svetsfogen. Genom hettan smälter först elektroden och därefter höljet, vilket bildar en skyddande slagg som binder ihop materialen. expondos tillförlitliga MMA-svetsar av bästa kvalitet från den kända tillverkaren Stamos finns i en mängd olika modeller som kan tillfredsställa de flesta behov - och i prisklasser som är attraktiva både för professionella yrkesutövare och nybörjarsvetsare!


Inte att förglömma - säkerheten! Hos expondo hittar du också viktig skyddsutrustning av bästa kvalitet. Stamos svetshjälmar tillverkas av högkvalitativt och tåligt nylon och drivs med solceller. De olika modellerna är utformade för varierande behov och finns i olika prisklasser för både hobbysvetsare och för daglig användning av professionella svetsare, som av förklarliga skäl har betydligt högre krav på sin skyddsutrustning. Det lönar sig att titta in på expondo – våra höga kvalitetsanspråk i kombination med låga priser övertygar de flesta, oavsett vilken kunskapsnivå du ligger på! Praktiska reservdelsset till våra olika svetsar, inte bara MMA-svetsar, hittar du också hos oss. Seten innehåller original reservdelar från Stamos. För efterarbetet, för slipning av svetsfogarna, kan en kälsvetsslip från MSW komma väl till pass!

Stamos som tillförlitlig partner

När du investerar i en MMA- svets från expondo drar du nytta av den välkända tillverkaren Stamos mångåriga erfarenhet. Svetsarna utarbetas i nära samarbete med experter. Genom många olika praxistester under utformningen och tillverkningen uppstår smarta och kompetenta lösningar som kan möta fackmannamässiga krav på både själva svetsarna och användningen av dessa. Stamos MMA- och MIG/MAG-svetsar samt kombisvetsar (en kombination av TIG + MMA-svets och plasmaskärare – perfekt för dig som behöver flera olika svetsmetoder och inte vill investera i flera maskiner!) är utvecklade enligt senaste tekniska rön och högkvalitativt tillverkade med utvalda material. Så naturligtvis även Stamos plasmaskärare som skär stål, metall och aluminium samt andra elektriskt ledande metaller! Behöver du en svets för längre arbetsavsnitt kan vi rekommendera Stamos TIG-svetsar.


De MMA-svetsar du hittar i vårt webbshop-sortiment har en praxisorienterad och väl genomtänkt utformning och design. En av fördelarna med Stamos högkvalitativa MMA-svetsar är till exempel att de väger mycket lite och är praktiska att transportera från en arbetsplats till nästa. Men det betyder inte att du behöver avstå från hållbarhet eller livslängd! Stamos utmärker sig genom ett mycket attraktivt förhållande mellan pris och prestanda. Så tveka inte utan kolla in våra MMA-svetsar och beställ direkt här i shoppen. Och du! Visste du att vi alltid bjuder på leveranskostnaden?