Trustpilot

Väggskåp

På rea
Väggskåp - 160 cm
Royal Catering
(1)

Väggskåp - 160 cm

Mått (LxBxH)
160 x 40 x 65 cm
5 090,00 kr 7 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT, 3-7 arbetsdagar

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av väggskåp vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, hotell och storkök. Våra skåp är tillverkade i rostfritt stål vilket gör dem oerhört lättskötta. Dessutom finns de både med och utan dörrar samt med olika antal hyllplan inuti skåpet. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ dina nya väggskåp från oss på Expondo smidigt redan idag!

Pålitliga skåp för professionella kök

Vår utrustning av väggskåp är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel skåp med ett eller flera hyllplan. Det finns dessutom skåp både för raka väggar och för hörn. Skåpen används med fördel där golvhyllor inte får plats, eller där man behöver en öppen hylla över till exempel en arbetsbänk.

Alla våra väggskåp är skapade av material med hög kvalitet och de uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Våra skåp garanterar att man inte behöver man oroa sig för att högskåp inte ska få plats i utrymmen med lågt till ta. Alla våra skåp kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga hyllor. Om köket behöver en hylla över en diskbänk för placering av till exempel diskmedel och liknande passar dessa utmärkt. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds vägghyllor och väggfasta arbetsskåp som passar flera arbetsplatser till mycket konkurrenskraftiga priser. Det spelar ingen roll om du behöver ett större väggskåp med dörrar eller om du bara behöver ett litet öppet skåp för kryddor och liknande. Du kommer hitta det här - allt av högsta kvalitet.

Lättskötta väggskåp som tål användning

Vi erbjuder väggskåp som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet.

Ett väggskåp kan användas i flera olika kök, och tack vare justerbara hyllplan kan de användas till flera olika saker. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra skåp för kök klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra skåp? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar de flesta större kök.

Oavsett vilken sorts väggskåp man är ute efter kan man vara säker helt på att det man behöver finns här. Som en tillförlitlig partner i hela processen för inköp fungerar Expondo som så att man som kund kan få fantastisk support och kundservice med bra kännedom om de varor som säljs.

Lägg en order på dina nya väggskåp redan idag hos oss på Expondo! Med stor kunskap inom områden som utrustning för restaurang, industriutrustning och hantverksutrustning kan man som köpare känna sig säker på att man gör en bra affär. Gör en beställning av skåp idag och få beställningen gratis levererad!