Trustpilot

Serveringsvagnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin där du finner högkvalitativa och smarta serveringsvagnar från Royal Catering och Bartscher, vilka är viktiga hjälpmedel hos alla restaurangkök. De finns flera olika modeller för professionellt bruk och alla följer de höga kvalitetskrav som vi har hos oss på Expondo. Kanske är du också intresserad av att köpa en rostfri brickvagn för att komplettera din storköksinredning. I vår webhandel hittar du ett brett sortiment på proffsig resturangutrustning som kan tänkas behövas inom gastronomi och catering. Beställ din serveringsvagn redan idag!

Serveringsvagn i rostfritt stål

Är du påväg att rusta upp ditt kök och investera i inredning? Då lönar det sig att titta närmare på våra serveringsvagnar som vi erbjuder för alla slags tillfällen. Du garanteras diskplockning och servering med stabilitet och tillförlitlighet som passar utmärkt i professionella cateringföretag, gastronomi och hemma ifall man har behov av det. Vissa är utrustade med en bassäng som gör det enklare att snabbt och smidigt plocka bort mat och dryck. Alla är utrustade med hjul av gummi som är 360° vridbara och antishock-underläggsskivor som reducerar ljud och gör ditt arbete tyst och angenämnt. Serveringsvagnarna är robosta, lätta att rengöra och har mellan 2 och 5 rostfria hyllplan och vi erbjuder även en del med en inyggd bassäng. En serveringsvagn med modern design passar att använda i matsalar, på hotell och sjukhus. De är anpassade och passar perfekt till alla tillfällen och miljöer där hygien spelar en stor roll. Våra köksvagnar är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och därför är de utmärkt utformade för att kunna lastas med smutsig disk och för en enkel transport av bestick och tallrikar. Med en tjocklek på 3-4 cm och en tålighet av belastning upp till 480 kg kan vi försäkra dig en uthållig och hållbar kompanjon som underlättar ditt jobb och fungerar lika bra att leda på nästan alla slags golv som parkett, trä, klinkerplattor och- kakelgolv.

Expondo – Upptäck restaurangutrustning för alla tillfällen

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till restaurangkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva serveringsvagnar kan det även vara nödvändigt med hyllor av rostfritt stål där tallrikar kan bevaras, eller varför inte en tallriksvärmeskåp där porslinet värms upp innan servering av maträtter för extra professionell service i t.ex. hotell för rumservice när man serverar med hjälp utav en serveringsvagn.

När man servar kunder är det viktigt att kunna erbjuda högsta möjliga service och därför erbjuder vi serveringsvagnar med perfekt utformning, stabila hyllor och sidostänger som lämpar sig för att hänga upp kökshanddukar på. På så sätt kan du alltid vara förberedd, på bästa möjliga sätt!

Expondo erbjuder professionella produkter i flera områden som t.ex. i gastronomi men vi erbjuder även elektroniska verktyg för proffsbruk. Alla våra produkter säljs till förmånliga priser och är självklart testade och uppfyller kraven som ställs på vår expondo-kvalitet. Eftersom att produkter som serveringsvagnar är en satsning som ska hålla i flera år är det viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder det bästa och hållbaraste för en så trygg och säker upplevelse som möjligt.