Trustpilot

Borrhammare

På rea
Stenborr-set - 17 delar
MSW
(2)

Stenborr-set - 17 delar

Mått (LxBxH)
30 x 24 x 5 cm
339,00 kr 469,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 29/5

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa borrhammare? Då har du kommit till rätt kategori. Här hittar du flera olika modeller från MSW Motor Technichs som är särskilt utformade för professionellt bruk inom bygg och industribranschen. Med en mångsidig och lätthanterlig borrhammare som är utformad för en säker och trygg användning får du alltid ett utmärkt resultat. Alla vår industri- och hantverksutrustning säljs till låga priser med en hög kvalitet. Ta en titt på vårt breda sortiment och och upptäck kategorierna i vår webbhandel som erbjuder högkvalitativ hantverksutrustning som verktyg och proffsiga maskiner.

Borrhammare med hög borrkapacitet

Våra hållbara borrhammare gör ett enastående jobb och erbjuder olika flexibla funktionslägen för att underlätta ditt jobb. Oavsett om du är i behov av en borr, slagborr eller mejsel (med eller utan fixering) passar våra verktyg alldeles utmärkt för hantverksbranschen. De är designade med en robust konstruktion och extra handtag så att användningen ska bli så smidig och lätthanterlig som möjligt. Vi erbjuder borrhammare med 500 varv/min till 5200 varv/min och en effektiv motor på 1400 W upp till 1050 W så att våra kunder kan hitta den mest passande utrustning till rätt område och behov.

Behöver du ännu mer effektiva maskiner till t.ex. rivningsarbete? Upptäck våra högpresterande mejselhammare och våra robusta rörbandslipar för slipning och polering som också är från märket MSW Motor Technics. Tack vare våra borrhammares höga effekt och höga hastighet kan du bearbeta och hantera olika material som t.ex. betong, trä och stål. Oavsett om du vill mejsla och borra inomhus eller utomhus har vi de perfekta lämpade borrhammarna för dig. Vi erbjuder även ett SDS-plussystem vid leverans för att du snabbare ska kunna byta ut verktygen. Mejslar och borrar i alla storlekar följer med beroende på vilken sort du köper, för att du ska kunna arbeta så flexibelt som möjligt med många olika val för ett bekvämt arbete med utmärkta resultat.

Expondo – Utrustning för bygg- och industribranschen

Vårt breda sortiment erbjuder proffsutrustning för olika områden, allt från storköksutrustning till lyft och draghjälp i vår vinsch-kategori. Där finns även våra kedjeblock som tillåter en enkel transport av last. Expondo strävar efter att uppnå en prisvärdhet och kvalitet som gör alla kunder nöjda. Genom vår långvariga erfarenhet inom näthandeln har vi lyckats kombinera tysk hög kvalitet med prissättningar, samt väldigt effektiva interna och externa processer. Våra borrhammare uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom en utrustning som en borrhammare för bygg- och industribranschen är en stor investering som ska hålla länge, vill vi erbjuda våra kunder det bästa och hållbara alternativen som samtidigt kan köpas till bästa, lägsta pris. MSW Motor Technics lägger stor fokus på kundernas behov och kombinerar därför stabilitet, modern design med hög kapacitet för ett riktigt bra pris för utrustning som passar i flera områden och situationer. Vårt utbud är perfekt till dig som inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar moms och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din borrhammare redan idag!