Trustpilot

Vinsch 12V

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vi erbjuder ett brett sortiment av vinsch 12V som lämpar sig för bärgandet av både små och större fordon. Den låga självvikten som de besitter möjliggör bärgandet av mindre fordon som t.ex. fyrhjulingar, men samtidigt är de såpass effektiva, så att även större fordon kan bärgas på ett säkert sätt. För övrigt hittar du monteringsplattor hos oss som är ett nödvändigt verktyg vid bärgning. Passa på och ta en titt på vårt breda sortiment som erbjuder all möjlig hantverksutrustning du kan tänkas behöva! Beställ en vinsch 12 V redan idag och få leverensen på köpet!

Vinsch 12V för offroadbruk

Alla våra offroadvinschar är utformade för professionellt bruk och inkluderar både trådbundna och trådlösa fjärrkontroller. P.g.a. den låga egenvikten kan de användas till flera olika fordon och undvika att fordonet blir framtungt eller att släpvagnens dragstångsbelastning skulle bli för hög. Med monteringsplattan som ingår i vissa beställningar eller kan köpas separat är det lätt att montera en elvinsch 12V på olika fordon, som t.ex. fyrhjulingar eller traktorer. Med en elvinsch 12V kan du behändigt bärga olika slags last på nästan alla jordytor och terränger. Användningsändamålen kan vara allt från en fyrhjuling som kört in i en öppen vak eller personbil som hamnat i diket. För maximal dragningskraft rekommenderar vi montering i mitten av fordonets fram- eller baksida. MSV Motor Technics lägger ett stort värde på designen av maskinerna, och därför är de designade så lätta och små som möjligt så att de enkelt ska kunnas placeras i t.ex. bilens baklucka för eventuella behov. Därutöver möjliggör den noggranna formen en lång hållbarhet och en säker användning. Våra 12V-vinschar har naturligtvis kraftiga motorer som gör bärgandet lätt även på krävande terränger såsom sand eller snö. Bekanta dig med vårt breda utbud av vinschar som utrustade med en dragningskraft som underlättar ditt arbete i alla situationer.

Garanterad kvalitet från MSV Motor Technics och expondo

MSV Motor Technics produkter satsar på innovation och tillförlitlighet. Deras målsättning är att konstant följa med utvecklingen och på så sätt erbjuda kunderna de bästa produkterna för ett konkurrenskraftigt pris. De lägger stor vikt på att vidareutveckla och optimera sina arbetsprocesser, som står som grundpelare för de innovativa lösningarna som vi på expondo har äran att sälja vidare till våra kunder.

Vårt långvariga samarbete med MSV Motor Technics möjliggör en smidig leveransprocess med förmånliga priser för produkterna. Förutom våra robusta 12V-vinschar har MSV Motor Technics även ytterligare produkter i andra kategorier, bl.a. garageportar och kabelskalningsmaskiner.

Förutom MSV Motor Technics prisvärda offroadvinschar hittar du det flesta en verkstad kan behöva hos oss på expondo. Vi har varit aktiva inom försäljningen av restaurangutrustning, hantverksutrustning och industriutrustning i 10 år och vet vad proffsen kräver. Genom våra erfarenheter har vi kunnat optimera våra interna processer och undviker onödiga kostnader, därmed kan vi erbjuda våra kunder ett lågt och bra pris. När du bestämmer dig för vilken 12V-vinsch passar dig bäst, kan du gärna en titt på hela vårt sortiment av hantverksutrustning. Kanske hittar du något mer som behövs i verkstaden. Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatten och frakt till Sverige, så beställ din vinsch 12V redan idag!