Trustpilot

Kylskåp

Hitta inspiration på expondos blogg!

De kylskåp vi har i sortimentet är särskilt utvecklade för professionell användning inom flera olika sektorer. All vår utrustning är tillverkad för att tåla frekvent användning och tuffare tag. I vårt sortiment ingår såväl flera olika sorters restaurangkylskåp, men också kylskåp för mindre behov. Samtliga restaurangkylar är tillverkade i mycket hög kvalitet som tål professionellt arbete och som håller rätt temperatur. Bekanta dig gärna med hela vårt sortiment och beställ ny utrustning till storköket redan idag!

Kylar för professionell användning

Våra olika skåp är utvecklade och tillverkade för professionellt bruk inom flera olika områden. Vi erbjuder utrustning från tillverkare som Bartscher. I vårt sortiment finns allt från små kylskåp som passar bakom bardisken, till större skåp som passar i slaktboden för köttförvaring. Alla våra skåp har termostater som gör att man själv kan ställa in hur kallt det ska vara i skåpet.

Alla våra kylskåp är tillverkad av material som träffar höga standarder för både kvalitet och hållbarhet. Med vår restaurangutrustning behöver man aldrig tänka på att dryckeskylar ska lägga av, eller för att frysen inte ska vara kall nog. Våra produkter kommer från flera kända leverantörer som gör att vi kan våga oss på att lova att varje kök kommer få användning av dessa hållbara frysar och annan utrustning. Behöver fiket eller butiken en ny kylmonter för att hålla varorna kalla finns den här. Som anställd behöver man aldrig känna sig osäker på att varorna ska bli förstörda på grund av för hög värme. Här erbjuds flera olika kylskåp och annan utrustning till storkök inom flera sektorer till mycket bra priser. Oavsett om du behöver en kyl för maten till festen, en mindre kyl till baren, en sval till vinet eller ett stort skåp för köttförvaring kan du vara säker på att det finns här.

Kylskåp som håller temperaturen

Vi kan erbjuda kylskåp som uppfyller de önskemål kunderna har. All vår utrustning erbjuds till mycket attraktiva och konkurrenskraftiga priser. På detta sätt är våra produkter möjliga att köpa in både för mindre och större företag som behöver utrustning av bra kvalitet.

Kylskåp tillverkas för flera olika ändamål, och beroende på hur stort skåp man behöver finns det mycket att välja mellan. Med innovativa lösningar och idéer har tillverkare av våra kylar lyckats skapa produkter som verkligen tillfredsställer kundens behov. Genom en effektiv och smart tillverkningsprocess kan våra varors pris hållas lågt. Har du kanske blivit mer än mer intresserad av vårt sortiment av kylar? Kolla igenom kategorin och finns precis det du letar efter till ditt kök eller din restaurang.

Oavsett om man letar efter ett stort eller litet kylskåp kan man vara säker på att den finns hos oss på Expondo. Som en tillförlitlig partner genom hela inköpsprocessen fungerar detta företag som så att kunden kan få bra kundservice med mycket kunskap om de produkter som erbjuds.

Beställ ditt nya kylskåp från oss redan nu! Med hjälp av vår stora kunskap inom flera områden som hantverks- och industriutrustning kan du som beställande kund vara säker på att du alltid gör en mycket bra affär. Placera din order till köket redan idag och få gratis leverans till köksdörren!