Trustpilot

GN-kärl

På rea
GN behållare - 1/4 - 150 mm
Royal Catering

GN behållare - 1/4 - 150 mm

Mått (LxBxH)
26.5 x 16 x 15 cm
419,00 kr 449,51 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 25/7

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av GN kärl vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, bufféer och hotell. Våra GN kärl finns i flera olika storlekar och är alla tillverkade i rostfritt stål. De kan användas både för kall och varm mat vilket också gör dem lämpliga för catering. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya bordsgrill från oss på Expondo redan idag!

Pålitlig utrustning för professionella kök

Vår utrustning inom området GN kärl är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel kärl som kan användas i frysar och varmhållningsdiskar. Här finns också plåtar och olika tillbehör till de kärl man köper. I vårt sortiment finns också täckgaller till kärlen för att till exempel kunna dränera mat.

Alla våra GN kärl är tillverkade av material med hög kvalitet och de uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Våra kärl garanterar att man inte behöver oroa sig för att maten ska bli dålig i kylskåp eller kylmonter. Dessutom fungerar de ypperligt som transportkärl av mat. Maten kan förflytta direkt till GN kärlet från ett restaurang spisar. Alla våra kärl kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga behållare samt övrig utrustning. Om köket behöver ett nytt sätt att förvara mat på och samtidigt vill ha behållare som klarar både värme och kyla kan dessa kärl vara en bra idé. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Det spelar ingen roll om du behöver ett bra kärl för varmhållning, eller om du vill kunna transportera mat på ett bra sätt. Du kommer hitta det du behöver här - allt av högsta kvalitet.

GN kärl för riktiga restauranger

Vi erbjuder GN kärl som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet.

GN kärl kan användas i flera olika kök, och tack vare olika storlekar kan de användas i både små och stora restauranger och kök. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra olika kärl klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra olika kärl och behållare? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar flera storkök.

Oavsett vilken sorts GN kärl man är ute efter kan man vara säker helt på att det man behöver finns här. Som en tillförlitlig partner i hela processen för inköp fungerar Expondo som så att man som kund kan få fantastisk support och kundservice med bra kännedom om de varor som säljs.

Lägg en order på dina nya GN kärl redan idag från oss på Expondo! Med stor kunskap inom områden som utrustning för restaurang, industriutrustning och hantverksutrustning kan man som köpare känna sig säker på att man gör en bra affär. Gör en beställning av dina kärl idag och få dem helt gratis levererade direkt till restaurangens dörr.