Trustpilot

Salladskyl

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av salladskyl vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, bufféer och hotell. Våra kylar finns med olika antal behållare, ofta i rostfritt stål, och kan dessutom enkelt varieras mellan olika storlekar på dessa vilket också gör dem lämpliga för catering. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya salladskyl från oss på Expondo redan idag!

Salladskylar för professionell användning

Vår utrustning av kylar för sallad är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika kända tillverkare. I sortimentet finns till exempel en salladskyl som kan kombineras med till exempel skärbrädor eller glasdisplayer. Här finns också olika tillbehör till den kyl man köper. I vårt sortiment finns också salladskylar som kan användas som buffévitrin.

All vår kylutrustning är skapad av material med hög kvalitet och den uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Vår salladskyl garanterar att man inte behöver man oroa sig för att kylaggregatet ska sluta fungera, eller för att kylmontern inte ska hålla salladen kall. Alla våra kylmonter kommer från välkända leverantörer. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga maskiner samt övrig utrustning. Om köket behöver ett nytt kylskåp för att förvara mat och få en hygien finns det här. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds en salladskyl som fungerar utmärkt bredvid en pizzabänk, eller i matsalen. Det spelar ingen roll om man behöver en kyl till köket eller en monter där kunder själva kan ta kall och fräsch sallad. Här finns garanterat det man söker till mycket bra och konkurrenskraftiga priser.

Salladskyl för riktiga gourmeter

Vi erbjuder en salladskyl som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet.

En salladskyl kan användas i olika kök, och tack vare sin justerbara inredning kan de användas till flera saker. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra kylar klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra salladskylar? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar flera sektorer.

Oavsett vilken sorts salladskyl man är ute efter kan man vara säker helt på att det man behöver finns här. Som en tillförlitlig partner i hela processen för inköp fungerar Expondo som så att man som kund kan få fantastisk support och kundservice med bra kännedom om de varor som säljs.

Lägg en order på din nya salladskyl redan idag från oss på Expondo! Med stor kunskap inom områden som utrustning för restaurang, industriutrustning och hantverksutrustning kan man som köpare känna sig säker på att man gör en bra affär. Gör en beställning av kyl idag och få den helt gratis levererad till restaurangdörren!