Trustpilot

Rostfria skåp

På rea
Väggskåp - 160 cm
Royal Catering
(1)

Väggskåp - 160 cm

Mått (LxBxH)
160 x 40 x 65 cm
5 890,00 kr 6 990,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 31/5

Hitta inspiration på expondos blogg!

Stabila rostfria skåp är definitivt A och O i en restaurangverksamhet där hygienen ständigt måste vara tipptopp. Inte nog med det, vikten av att skåpet måste stå eller hänga stabilt och stadigt är mycket stor, då man absolut inte vill riskera att tallrikar eller annat som förvaras i det rostfria skåpet på något vis trillar ut och går sönder. I expondos onlinebutik hittar du ett mycket brett utbud av restaurangutrustning, däribland rostfri utrustning såsom rostfria vagnar, rostfria arbetsbänkar och rostfria pallar. Ta dig en titt i onlineshoppen och låt dig övertygas av vår prisvärda utrustning.

Robusta rostfria skåp till förmånliga priser

De rostfria skåpen du hittar hos expondo finns i olika modeller för att passa flera olika sorters behov. Här har vi ordentliga väggskåp, smidiga arbetsskåp och en hel del annat användbart till förfogande. Utöver att de rostfria skåpen från Royal Catering är stilrena och snygga med den sipmla, minimalistiska designen är de mycket enkla att hålla rena och hygieniska. De är idealiska för storkök, gatukök eller andra inrättningar där förvaring och renlighet står i centrum.


I en restaurangmiljö där högt tempo är vardagsmat är det viktigt att kunna hålla ordning och reda på inredningen och alla livsmedel, annars kan det snabbt bli stökigt och kaotiskt. Med rostfria skåp kan man snabbt och smidigt ställa in ooch plocka fram diverse köksredskap vid behov. Då hålls saker på sin plats, och köket hålls rent och hygieniskt.


Expondo förfogar över ett brett utbud av restaurangartiklar, speciellt i rostfritt stål. Har du exempelvis, utöver de rostfria skåpen, sett de snygga och effektiva kylbänkarna och salladskylarna där du har fördelen att kunna förvara livsmedel nedkylda samtidigt som du kan använda de som arbetsbänkar? Beställ ett rostfritt skåp idag och få leverensen till Sverige på köpet. Alla priser i vår webbutik inkluderar moms.

Rostfritt stål – Ett motståndskraftigt material

Restaurangutrustning i rostfritt stål får en mycket slät yta som gör sig väldigt mycket bra i miljöer där man ofta behöver göra rent, då det går mycket snabbt att torka av med få medel. Detta faktum gör att de rostfria skåpen är utmärkta för resturangmiljöer, då det snabbt kan bildas flottiga hinnor på möblerna. Dessutom är rostfritt stål ett material som är otroligt slitstarkt och hållbart, och räknas även som brandsäkert. Du kan med andra ord förlita dig på att du köpt en produkt som håller ett bra tag, om du köper ett rostfritt skåp från expondo.


De rostfria skåpen från Royal Catering kan med fördel kombineras med annan rostfri utrustning. Royal Catering är lite utav en expert när det kommer till att tillverka rostfri utrustning som ska fungera i köks- och restaurangmiljö. Royal Catering tillhandahåller en mängd innovativ restaurangutrustning för olika tillfällen och miljöer. Crepe- och våffeljärnen är riktiga storsäljare och är av högsta kvalitet. Ta också gärna en titt på våra stabila och kraftfulla restaurangspisar och restaurangugnar.


Vi kan sammanfattningsvis säga såhär: när du är ute efter rostfria skåp eller annan pålitlig utrustning till din restaurangverksamhet – stor- eller småskalig – kommer du med mycket stor sannolikhet hitta det du söker hos expondo. Och det till ett förmånligt pris!