Trustpilot

Diskbänkar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Med en robust och rostfri diskbänk kommer man faktiskt väldigt långt i en kommersiell köksmiljö. Beroende vilken slags verksamhet du bedriver och i vilken omfattning har vi på expondo just det du söker. Våra diskmaskiner finns i olika storlekar och modeller, för att just du ska hitta det som passar bäst till ditt kök. Annan utrustning du kan vara intresserad av är de effektiva och pålitliga diskmaskinerna från kvalitetsmärket Bartscher. Ta också gärna en titt på de rostfria arbetsbänkarna från Royal Catering – ett utmärkt komplement till diskbänken som fungerar som en rymlig avlastningsyta.

Pålitliga diskbänkar av rostfritt stål

I ett kök är det mycket viktigt med ordning och reda. En diskbänk gör det möjligt att stuva undan smutsig disk i de rymliga diskhoarna som finns att tillgå i olika storlekar och modeller. Det rostfria stålet gör sig utmärkt i miljöer där hygien är A och O. Det enda som behövs för att rengöra diskbänken är vatten och små mängder diskmedel.
Royal Catering är ett välrenommerat märke som kännetecknas av tysk kvalitet. Produkterna är slitstarka och tillverkade för att hålla länge. Är du kanske på jakt efter annan storköksinredning är det bara att välja och vraka i expondos onlieshop bland storköksblandare, skåp och hyllor. Större restaurangkök innebär mer disk, vilket innebär ett behov av en större diskbänk. Royal Catering har i sortimentet diskbänkar med upp till tre diskhoar. Här finns det gott om plats med disk som gärna hopar sig under lunch eller middagstid. Tre diskhoar ger även möjlighet att man i den första diskhon kan diska av disken, för att sedan i de andra två descinficera och låta disken torka. För mindre kök av kommersiell art finns det såklart mindre diskbänkar. Varför inte en modell med en torkyta vid sidan av diskhon, perfekt att ställa bestickhållaren på!

Design och funktion i en och samma produkt!

Vi på expondo är måna om att kunden ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp. Därför är det viktigt att produkterna ska hålla länge, vara anpassade att fungera i professionella miljöer och att priserna är låga och rimliga.
Diskbänkarna från Royal Catering är inte bara hållbara och slitstarka, de har även egenskaper som ska underlätta för dig under din arbetsdag. Vad sägs till exempel om höj- och sänkbara fötter för optimal arbetshöjd och ojämna golv. En ergonomisk arbetsmiljö är något man inte får tumma på!
Designen är stilren, något som inte bara gäller för diskbänkarna utan som genomsyrar expondos hela produktsortiment. Här hittar du också ett stort utbud av storköksutrsustning med kategorier som bakverksfritöser, restaurangspisar och restaurangugnar från kvalitetsmärket Bartscher.
Tekniken som innehas av Royal Catering är givetvis den allra senaste där säkerheten alltid går i första hand. Ett exempel är den beprövade kallzontekniken i fritöserna som garanterar att livsmedlet som friteras inte får en smak av brända matrester.
Visste du att vi, förutom diskbänkar och annan köksutrustning, även tillhandahåller hantverks- och industriutrustning? Välkommen in i onlineshopen för att se dig omkring. Vi är säkra på att du hittar någonting för just din verksamhet. Fri frakt ingår på köpet!