Trustpilot

Skärmaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

I denna kategori hittar du skärmaskiner av hög kvalitet. Oavsett om du letar efter en skärmaskin för kött, ost eller bröd hittar du här den maskin du behöver. Alla våra modeller tillåter steglös inställning av tjockleken på skivorna och är tillverkade av adoniserat aluminium, vilket skyddar mot rostbildning. På så sätt blir denna maskin ett oumbärligt komplement till det professionella köket. Eller letar du kanske efter ett redskap att skära frukt och grönsaker med? Titta i så fall in i vår kategori för grönsaksskärare!

Skärmaskiner underlättar ditt arbete i köket

Royal Catering erbjuder skärmaskiner för alla tillfällen och behov. Knivbladen kommer i olika storlekar och modeller; mellan 195 mm – 300 mm och med eller utan tandad kant. Naturligtvis kan skivornas tjocklek även ställas in steglöst och man kan skära tunna skivor som ser riktigt proffsiga ut, vilka gör sig utmärkt för att läggas upp på bufféer. Inbyggt i skärmaskin är även en klingslip så att klingan enkelt kan slipas när den börjar bli slö. Om du istället är ute efter att skära större köttstycken – som kanske dessutom är djupfrysta – och där du måste skära genom ben, rekommenderar vi våra köttsågar. Eller är du snarare i behov av att snabbt hacka stora mängder livsmedel? Kika då istället runt i kategorin för snabbhackar.

Skärmaskinerna från Royal Catering är robusta, tåliga och enkla att använda. Med en skärmaskin för bröd, kött, och ost underlättas ditt vardagliga köksarbete, eftersom du inte behöver skära livsmedel för hand. Våra elektriska skärmaskiner som finns i olika storlekar är perfekta för tillagning av olika rätter för olika portionsstorlekar. Huvudsyftet är dock samma för alla skärmaskiner: att enkelt och snabbt skiva och skära matvaror. Genom att knivbladen tillverkas av högkvalitativt stål och teflon kan du okomplicerat producera exakta, papperstunna skivor.

Med produkter från Royal Catering garanterar vi dig profesionella köksredskap med modern design som passar bra i ditt kök, samtidigt som de håller en hög standard vad gäller säkerhet. Handtaget av korrosionståligt aluminium ser till att du får ett säkert, stadigt grepp om maskinen när du använder den. Dessa höga krav gäller för all vår restaurangutrustning.

Fördelarna med en skärmaskin från Royal Catering:

• Arbeta effektivare i köket. Slipp skära för hand!

• Flexibla användningsområden. Praktiskt taget alla tänkbara livsmedel kan skäras.

• Olika knivbladsstorlekar för olika livsmedel erbjuds.

• Inbyggd knivslip i utvalda modeller.

Expondo – för proffsig restaurangutrustning

Skärmaskinerna i vårt sortiment är framställda speciellt för professionellt bruk. Redskapen är gjorda i adoniserat aluminium av högsta kvalité och är därför skyddade mot korrosion. Maskinerna drivs dessutom av en modern, prestationsstark motor, vilket innebär att de är mycket energieffektiva.

Med en elektrisk skärmaskin har varje kock möjligheten att själv problemlöst skära den hårdaste ost i fina skivor. Vidare gör det ergonomiska handtaget i aluminium att maskinen är bekväm att använda även längre stunder. Förutom detta är en speciell fördell med somliga modeller att de har en inbyggd halvautomatisk knivslip. På så sätt är du snabbt tillbaka i arbete igen när klingan börjar bli slö.

Eftersom skärmaskinerna från Royal Catering är tillverkade av aluminium är de även lätta att rengöra. Därigenom hjälper de till att upprätthålla de höga hygienkrav som finns i profesionella kök.

Alla modeller i denna kategori är dessutom tack vare sin låga vikt lätta att flytta på om det skulle behövas. Man måste bara hitta en lämplig arbetsbänk att ställa den på. Kanske behöver du en uppgradering på den fronten? Ta då gärna en titt bland våra rostfria arbetsbänkar.

I vår nätbutik hittar du för övrigt ett brett sortiment av storköksinredning som man kan tänkas behöva i exempelvis ett charkuteri eller restaurang. Om du behöver väga det skivade köttet innan det går ut till kunderna kan du exempelvis passa på att fynda i vår kategori med vågar.

Vid alla beställningar ingår fri frakt och 3 års garanti!