Trustpilot

Frukt- och grönsaksskärare

På rea
Tärningsskiva 10 x 10 mm - till RCGS 550
Royal Catering

Tärningsskiva 10 x 10 mm - till RCGS 550

Mått (LxBxH)
22 x 21 x 2 cm
689,00 kr 759,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 27/6
På rea
Tärningsskiva 8 x 8 mm - till RCGS 550
Royal Catering

Tärningsskiva 8 x 8 mm - till RCGS 550

Mått (LxBxH)
22 x 21 x 1.5 cm
519,00 kr 699,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 27/6
På rea
Skärskiva - 8 mm - till RCGS 550
Royal Catering

Skärskiva - 8 mm - till RCGS 550

Mått (LxBxH)
20.5 x 20.5 x 3 cm
659,00 kr 769,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 27/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa redskap för att kunna skära frukt och grönsaker till ditt proffskök? Då har du kommit till rätt katergori. Royal Catering och Bartscher erbjuder högkvalitativa grönsaksskärare som är tillverkade av bästa material och som passar inom gastronomi och catering. Eller är du kanske intresserad utav större maskiner som hjälper till att skära och är anpassade för att skära större livsmedel såsom kött? Isåfall kika in på våra köttskärarmaskiner. I vår webbhandel hittar du ett brett sortiment proffesionell utrustning till din restaurang eller som din egna hushållsassistent för att förenkla dina vardagsutmaningar hemma.

Grönsaksskärare med skivor av rostfritt stål

Ta gärna en närmare titt på våra grönsaksskärare som gör ett enastående jobb och passar för flera tillfällen, för allas behov. Den elektriska grönsaksskäraren från Royal Catering har en enastående hastighet på 270 varv/minuten som skapar förutsättningar för ett snabbt och effektivt jobb med alla möjliga grönsaker. Skivorna av rostfritt stål har en diameter på upp till 205 mm och en tjocklek upp till 10mm för att du ska kunna variera din förberedelse av maträtter så mycket som möjligt. Maskinen underlättar och kan göra det jobbiga köksarbetet åt dig igenom att skära och förbereda grönsakerna. Du kan lita på ett enastående resultat med en kvalitetskontrollerad köksmaskin som denna. Royal Caterings grönsaksskärare är utvecklade för mångsidigt bruk och kan skära alla möjliga grönsaker och frukter tack vare de proffsiga skivorna som spar dig både tid och möda.

Rostfria handfat är lika viktigt i ett proffskök som en allrounder grönsaksskärare, då rengöring är en daglig syssla i ett kök och viktigt för att hålla hygienen på topp. Att hålla maten kyld innan servering är också viktigt när det kommer till hygien, därför kan det vara intressant att titta runt bland våra kylrännor, där man kan förvara t.ex. sallad efter man har skurit upp den tills den ska serveras till gästerna. Precis som andra köksredskap hos oss, är våra grönsaksskärare mycket enkla att rengöra med varmvatten efter användning.

Expondo – köksmaskiner för alla behov

I vår webb-shop hittar du all möjlig restaurangutrustning för alla tillfällen och behov. Professionella grönsaksskärare kan tänkas vara nödvändiga i flera områden där förberedning av mat och resultaten spelar stor roll för bra service. Till exempel i en kiosk där hamburgare säljs, kan du utföra ett smidigt jobb och effektivt skiva tomater och lökar med expondos manuella grönsaksskärare för dina självgjorda burgare.

Våra produkter upfyller alla EU-riktlinjer och eftersom en grönsaksskärare är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder det bästa, hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett lågt och bra pris. Självklart är även våra maskiner genomtestade och har en Expondo-kvalitet! Vårt utbud är perfekt till dig som inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar mervärdeskatten och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din grönsaksskärare redan idag!