Trustpilot

Bilbatteriladdare

På rea
Bilbatteriladdare - 12 V - 4 A - LCD
MSW
(3)

Bilbatteriladdare - 12 V - 4 A - LCD

Mått (LxBxH)
19 x 7 x 5 cm
489,00 kr 659,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT, 2-5 arbetsdagar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Är batteriet i din bil dött eller i behov av laddning? I så fall hittar du en passande bilbatteriladdare i denna kategori. Men även om det gäller laddning av batteriet i en MC, traktor, eller motorbåt så är du på rätt plats. Och oavsett om det gäller professionellt eller privat bruk. Hos expondo hittar du batteriladdare för en mängd behov. Välj mellan flera olika modeller med varierande funktioner, så som analog eller digital display, utgånsspänning mellan 6V till 24V, och starthjälp.

Batteriladdare – Laddning för bilbatteri är en räddare i nöden

Med en batteriladdare från expondo laddar du snabbt upp batteriet i en mängd fordon, så som bilar, motorcyklar, traktorer, större lastbilar, och motorbåtar. Det breda utbudet av laddare gör att det här finns något för både professionella och privata garage som underlättar din laddning av bilbatteri.

Ett bilbatteri laddas ur av sig själv med några procent per år, vilket innebär att man själv bör ladda det fullt ett par gånger per år för att batteriet ska fungera så bra som möjligt. Om du dessutom ofta kör kortare sträckor med bilen så hinner inte bilens generator ladda batteriet tillräckligt mycket. Det betyder att batteriet slutligen kommer vara så pass urladdat att bilen inte går att starta.

Om du inte har ett garage att parkera bilen i – vilket i en större utsträcking utsätter bilen för klimatets påverkan - är det dessutom viktigt att hålla koll så att batteriet är bra laddat. Ett urladdat batteri tål nämligen kyla mycket sämre än ett fullt laddat, vilket kan göra att det slutar fungera. Somliga av våra bilbatteriladdare är även utrustade med starthjälp ifall det skulle vara så att batteriet är helt urladdat och bilen inte går att starta alls. Det kan behövas om man, exempelvis, råkat lämna en lampa på i bilen över natten. Då kan det verkligen vara en räddare i nöden!

Det är dessa faktorer som gör det så viktigt att man som bilägare har en batteriladdare till hands!

För proffs som dagligen arbetar med bilar i en verkstad är å andra sidan en bilbatteriladdare helt enkelt ett givet hjälpmedel för att serva bilarna vid behov. Den kompakta designen och de inbyggda kablarna gör att den är lätt att förvara bland alla andra verktyg, och att det inte finns någon risk att kablarna kommer bort. Om du är proffs rekommenderar vi för övrigt att du kollar in huvudkategorin för bilverktyg och säkerställer att du inte saknar något i verkstaden. Kanske kan kamaxelverktyg, kopplingsverktyg, eller bil-polermaskiner vara av intresse?

För proffs som dagligen arbetar med bilar i en verkstad är å andra sidan en bilbatteriladdare helt enkelt ett givet hjälpmedel för att serva bilarna vid behov. Den kompakta designen och de inbyggda kablarna gör att den är lätt att förvara bland alla andra verktyg, och att det inte finns någon risk att kablarna kommer bort.

Fördelarna med en bilbatteriladdare från expondo:

• Strömbrytare låter dig välja mellan 6/12V eller 12/24V, beroende på modell.

• MIN/MAX-inställning för normal laddning, respektive laddning av tunga, urladdade batterier.

• Säker användning med inbyggt kylsystem, samt kortslutningsskydd.

Ett brett sortiment

När man använder en bilbatteriladdare är det vikitgt att man väljer en modell som erbjuder rätt utgångsspänning och laddström. Därför erbjuder expondo ett brett sortiment med laddare med utgångsspänning på 6V, 12V, och 24V och med laddström upp till hela 70A. Allt för att du ska hitta rätt batteriladdare för ditt behov.

Utefter smak kan man även välja mellan analoga eller digitala modeller. De analoga varianterna presenterar information genom att en ”visare” indikerar mängden ampere på en skala, medan den digitala gör det genom siffror på en LED-display, och med ljusdioder som indikerar, exempelvis, när batteriet laddas och när det är fulladdat.

För dem som har behovet att starta bilar, motorcyklar eller andra fordon vars batterier är helt urladdade, eller för dem som helt enkelt vill skydda sig mot den eventualiteten, finns det batteriladdare med starthjälp. Skyddad är även laddaren själv genom två inbyggda fläktar som ser till att den hålls sval och inte överhettas. Lägg till ett skydd mot kortslutning så innebär det att laddarna i expondos sortiment är mycket säkra att använda.

Alla bilbatteriladdare har en kompakt design, vilket gör dem lätta att förvara, både i verkstaden eller hushållet. Att flytta på dem är inte heller det något problem, eftersom de mindre har ett inbyggt handtag och de något större är försedda med hjul.