Trustpilot

Lackeringsutrustning & tillbehör

På rea
Lackbock - 220 kg
MSW
(10)

Lackbock - 220 kg

Mått (LxBxH)
105 x 75 x 107 cm
589,00 kr 659,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT, 2-5 arbetsdagar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Lackeringsutrustning & tillbehör för bilar

Hur visuellt tilltalande en bil är beror till stor del på om lacken är perfekt. Med tiden kan dock repor, bucklor eller missfärgningar skada lacken. Med professionell lackeringsutrustning för bilar kan du snabbt få tillbaka din billack i dess tidigare felfria och attraktiva skick!

Lackering av bilar är en del av den dagliga verksamheten i bilverkstäder. Men även amatörmekaniker och bilentusiaster gillar att utföra nödvändiga lackeringsjobb på sina fordon. De olika stegen kan underlättas och påskyndas avsevärt med professionell utrustning.

Från att lyfta upp enskilda bildelar på speciella lackstativ till att spruta dem jämnt med professionella färgpistoler och torka färgen med moderna lacktorkare – i vårt breda utbud av lackeringsutrustning hittar du allt du behöver för att lacka bilen!

Våra färgpistoler – sprutor för pulverlackering

Pulverlackering och våtlackering är en modern metod för att förbättra och förnya fordonslackeringar. Det är viktigt att pulverlackeringen sprutas exakt och jämnt på karossen. En professionell lackeringsspruta för pulverlackering är den perfekta lösningen för perfekta resultat!

Pulverlackering består av finmalda korn som dras till metalliska ytor genom sin elektrostatiska laddning. När metallen värms upp smälter pulvret och sprids jämnt över ytan. Till skillnad från våtlackering får du en optimal beläggning vid första försöket.

Våra högkvalitativa färgpistoler garanterar snabb och effektiv applicering av pulverlack. De har ett justerbart arbetstryck, olika sprutformer, en ergonomisk form och är lätta att använda. Efter torkning garanterar våra polermaskiner en skinande lack!

Den optimala utrustningen för din billackeringsverkstad

När det gäller att lacka bilar är professionella redskap och verktyg oumbärliga, oavsett om det är i en professionell bilverkstad eller ett privat garage. Vårt sortiment inkluderar många lackeringsverktyg och den perfekta utrustningen för din billackeringsverkstad!

Lackstativ håller till exempel olika bildelar som bildörrar i ett optimalt läge under målningen. Lackeringsvagnar säkerställer en ordnad förvaring av alla lackeringsredskap, såsom sprutpistoler, pulverlackeringsutrustning och färger.

Det finns också åtgärder som måste vidtas före lackeringen. Det kan vara lika nödvändigt att ta bort rost, fylla i hål eller slå ut bucklor som att demontera detaljer som krom- och plastdelar. Med våra professionella bilverktyg är du väl rustad för allt!

IR-torkar för snabb och exakt torkning

Om bilen är nylackerad kan det ta några dagar innan färgen har torkat helt. Med moderna IR-torkar kan denna process påskyndas avsevärt. De infraröda lamporna kan riktas mot stora områden för snabb och exakt torkning av lackade ytor!

Dessutom har färgtorkare med infrarött ljus en avgörande fördel jämfört med varmluftsapparater. Den infraröda strålningen tränger djupt in i färgskiktet och torkar det från både utsidan och insidan. Det minskar torktiden till ett minimum och förhindrar bubblor.

Beroende på modell har torkarna ett kontrollelement med digital display för exakt inställning av temperatur och torktid. Tack vare sin lätta konstruktion är IR-torkarna alltid mobila. IR-torkar är det perfekta komplementet till varje bilverkstad!

Spraysatser för billackering

Vill du inte göra en uttömmande sökning efter kompatibla komponenter till system för färgsprutning eller vill du lacka ditt fordon för första gången? Då är de professionella spraysatserna för lackering det rätta valet för dig! Spraysatsen har all utrustning och alla redskap som du behöver för professionell lackering av karossen.

Från en färgpistol med olika sprutredskap till ett nätaggregat med alla anslutningskablar, färgbehållare och en bekväm fotpedal för användning – de moderna spraysatserna för billackering erbjuder optimal lackutrustning för varje verkstad och garage. Det är bara att koppla in, sätta på och köra!

Dessutom kan lackeringssats för bil kompletteras med professionella tjockleksmätare för beläggning. Med dessa mätare kan du snabbt och exakt bestämma tjockleken på metaller och applicerad lack. Med en högkvalitativ spänningsomvandlare kan du ansluta dem till andra elektriska apparater!