Trustpilot

Motorlyftare

På rea
Motorok - 500 kg
MSW
(9)

Motorok - 500 kg

Mått (LxBxH)
150.5 x 22.5 x 41.5 cm
1 190,00 kr 1 290,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT, 2-5 arbetsdagar
MC-stöd - däcksnurr - 200 kg
MSW
(8)

MC-stöd - däcksnurr - 200 kg

Mått (LxBxH)
30.5 x 23 x 4 cm
569,00 kr
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT, 2-5 arbetsdagar
MC-stöd - framhjul - 200 kg
MSW

MC-stöd - framhjul - 200 kg

Mått (LxBxH)
78.5 x 49.5 x 35 cm
1 390,00 kr
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT, 2-5 arbetsdagar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Våra motorlyftare möjliggör ett säkert arbetsförfarande när det kommer till reperations- och monteringsarbeten på motorer. Tack vare motorlyftarnas smarta design innebär detta att du har stora rörelsemöjligheter, oavsett om du arbetar i en professionell bilverkstad eller om du är en ambitiös hobbymekare. Utöver motorlyftare hittar du i expondos onlineshop även förstklassig hantverksutrustning, kedjeblock och andra bilverktyg. Hos oss kan du förlita dig på att utrustningen håller hög kvalitet och lång livslängd. Välkommen!

Motorstativ för både proffs och hobbyutövare

Våra stabila motorstativ är stabila och klarar vikter upp emot hela 900 kilo, vilket innebär att den klarar av motorer från mindre lastbilar. Dessutom står motorstativet på sex stycken robusta hjul för att du på ett smidigt och enkelt sätt ska kunna flytta det över verkstadsgolvet så att du kan flytta det till exakt den plats du vill arbeta på. Dessutom är hjulen tillverkade för att tåla diverse kemikalier och oljor som kan befinna sig i en verkstadsmiljö. De två yttersta hjulen kan du fälla ihop för att på bästa sätt spara plats i verkstaden.


Bekvämlighet och flexibilitet går hand i hand, vilket genomsyrar ela sortimentet hos expondo. Spakblock under kategorin vinschar är även de populära bland våra bilmekaniker, kanske kan det vara något även för dig?
Ett motorstativ måste vara säkert att använda i arbetet, därför kan du lita på att monteringsfästena håller motorn på plats när du utför reperationer. Dessutom är monteringsplattan vridbar så att du i önskad position kan låsa fast den, vilket gör fastsättningen av motorn till en barnlek, men det viktigaste av allt – säkerheten kommer alltid först, vilket vi på expondo är mycket måna om.


Något som du kanske skulle vara i behov av till din verkstad är elektriska verktyg – kika gärna runt i vår onlineshop och kom ihåg! Köper du ett motorstativ hos expondo får du naturligtvis frakten på köpet!

Expondo – Ett löfte om kvalitet

Vi är nästintill säkra på att du är ute efter motorstativ och utrustning med hög kvalitet, vilket gör expondo till ett utmärkt val! Kvaliteten hos våra motorstativ och lyftredskap låter de allra flesta bilmekaniker att imponeras. Motorstativet är tillverkat under märket MSW Motor Technichs, vilket är känt för dess gediget tillverkade produkter inom området hantverksutrustning – se dig gärna omrkting i vår online shop under kategorin svetsar där vi erbjuder ett stort utbud av bland annat TIG-svetsar och MIG-/MAG-svetsar.


Men det är inte bara kvaliteten som är mycket god hos oss, vi erbjuder dessutom våra kunder mycket förmånliga priser! Vi har erfarenhet som onlineshop i 10 år, vilket har inneburit att vi kunnat förhandla oss till mycket goda villkor mellan oss och tillverkarna. När du köper ett motorstativ från expondo kan du också vara säker på att det har gått igenom stränga kvalitetskontroller och tester, för att kunna klara av de riktilinjer som är satta av EU.


Behöver du också en ny smidig garageport till förstklassigt pris? Då har vi precis det du söker! Vi har garageportsmotorer som bekvämt, tyst och fort öppnas och stängs automatiskt. Se dig gärna omkring hos oss, vi har med största sannolikhet precis det du letar efter!