Trustpilot

Bestickhållare

Hitta inspiration på expondos blogg!

De olika formerna av bestickhållare vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, bufféer och hotell. Våra hållare för bestick finns i olika material, till exempel plast och rostfritt stål, och kan dessutom användas för att diska bestick i storkök, eller för smart bestickförvaring vid catering. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya bestickhållare från oss på Expondo redan idag!

Pålitlig utrustning för professionell användning

Vår utrustning av bestickhållare är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel en hållare som kan användas i till exempel kökslådor. Här finns också hållare som kan köras i en restaurangdiskmaskin . Att inte behöva ta ut alla bestick för att kunna diska eller fräscha upp dem sparar mycket tid.

Alla våra bestickhållare är skapade av material med hög kvalitet och de uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Våra hållare för bestickgaranterar att man inte behöver man oroa sig för att besticken ska förstöras, eller för att besticken ska försämras hygienmässigt. Alla våra hållare kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga produkter. Om köket behöver en ny bestickhållare för placering vid de rostfria tvättställ där disken sker finns det. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds också hygienprodukter och en glaspoleringsmaskin samt övrig utrustning till kök inom flera områden till konkurrenskraftiga priser. Det spelar ingen roll om du behöver fristående bestickkorgar eller om du vill ha en hållare där flera sorters bestick kan placeras. Du kommer hitta det här - allt av högsta kvalitet.

Bestickställ & utrustning för professionell användning

Vår utrustning av bestickhållare är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bestickställ och övriga bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel en hållare som kan användas i till exempel kökslådor. Här finns också hållare som kan köras i en restaurangdiskmaskin . Att inte behöva ta ut alla bestick för att kunna diska eller fräscha upp dem sparar mycket tid.

Alla våra bestickhållare är skapade av material med hög kvalitet och de uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Våra bestickställ för bestickgaranterar att man inte behöver man oroa sig för att besticken ska förstöras, eller för att besticken ska försämras hygienmässigt. Alla våra bestickställ kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga produkter. Om köket behöver en ny bestickhållare för placering vid de rostfria tvättställ där disken sker finns det. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds också hygienprodukter och en glaspoleringsmaskin samt övrig utrustning till kök inom flera områden till konkurrenskraftiga priser. Det spelar ingen roll om du behöver fristående bestickkorgar eller om du vill ha en hållare där flera sorters bestick kan placeras. Du kommer hitta det här - allt av högsta kvalitet.