Artikel: EX10061138

|

Modell: MSW-SBR-01

Drivremsverktyg - Universell - 5 delar

669,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Professionell – skonsam demontering och montering av drivremmar
  • Universell – kompatibel med motorer utan spännrulle från Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo
  • Exakt – verktygets passform är optimalt anpassad till motorelementen och därför lätt att använda
  • Slitstark – material av hög motståndskraft och kvalitet
  • Skonsam – lågt slitage och säker att använda
  • Praktisk – verktygslåda av plast med ett bekvämt handtag

PRODUKTBESKRIVNING

Universellt V-ribbat drivremsverktyg för professionell montering av drivremmar

Med drivremsverktyget MSW-SBR-01 från MSW:s professionella verktygssamling kan du ta bort eller installera drivremmar i motorer utan spännanordning, som blir allt vanligare. Det specialiserade verktyget passar för PSA- och Ford-motorer samt för många modeller från Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW och Volvo. Med sitt breda tillämpningsområde är detta garageverktyg mycket användbart i både professionella verkstäder och privata garage.

Hög kompatibilitet och skonsam demontering och montering med drivremsverktyget från MSW

Nya motorkonstruktioner undviker allt mer bältesspännare. I stället används ofta elastiska V-ribbade bälten, som dock kräver ett speciellt verktyg för att kunna bytas ut. Drivremsverktyget från MSW är den perfekta lösningen för nästan alla bilmodeller utan spännrulle. Den femdelade verktygssatsen för borttagning av drivrem innehåller allt du behöver för att ta bort och installera en drivrem utan att skada materialen. Satsen innehåller två borttagningsverktyg och tre spännhjälpmedel i olika versioner för professionellt byte utan att skada den nya remmen.

Verktygen är tillverkade av robust material och kan därför klara de mest utmanande uppgifter. Tack vare dess hållbarhet och långa livslängd kan de användas under en lång tid och även under tung ansträngning. Dessutom är de enskilda elementen i motorjusteringsverktygssatsen optimalt anpassade för byte av drivrem och därmed stöd för säkert och effektivt arbete. Det är väldigt lätt att använda.

Detta garageverktyg levereras i en praktisk plastlåda med ett individuellt uttag för varje element. Eftersom själva lådan är väldigt kompakt kan du enkelt förvara den i verkstaden. Tack vare det praktiska handtaget är lådan också lätt att bära och transportera.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR