På rea
(1) Recension

Artikel: EX10061318

|

Modell: MSW-DENTPULLER.SET11

Verktyg för bucklor - Set - 25 delar

519,00 kr 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – olika riktverktyg för borttagning av små och stora bucklor
  • Skyddande – färgskyddsmetod för att släta ut bucklor utan att förlora fordonets värde
  • Snabb – kort uppvärmningstid för den 40 W starka limpistolen med tio limstift
  • Effektiv – snabba och kostnadsbesparande reparationer minskar kundernas väntetider
  • Användarvänlig – enkel användning även för hobbymeckare, tack vare detaljerade instruktioner

PRODUKTBESKRIVNING

Enkel reparation av bucklor med ett set – riktverktyg för bucklor i 25 delar

Den omfattande reparationssatsen för bucklor MSW-DENTPULLER.SET11 från MSW, experterna på professionella bilverktyg, erbjuder dig alla möjligheter att effektivt ta bort små och stora bucklor. I setet ingår flera olika typer av riktverktyg för borttagning av bucklor som du kan använda på bilar, lastbilar eller motorcyklar på ett särskilt skonsamt sätt. Den enkla hanteringen av verktygen möjliggör användning i professionella verkstäder såväl som av hobbymeckare i hemmagaraget.

Omfattande och kraftfulla! Set med riktverktyg för bucklor från MSW

Detta riktverktyg för bucklor ger dig de perfekta förutsättningarna för att ta bort bucklor utan att behöva demontera fordonsdelar och utföra omlackering och målning av plåten. Oavsett om du vill ta bort små bucklor med buckeldragaren eller ta itu med större bucklor med glidhammaren: I detta set i 25 delar hittar du rätt verktyg för alla typer av skador. Använd limpistolen med 40 W för att fästa de åtta olika dragadaptrarna. Limpistolen värms upp till driftstemperatur inom cirka fem minuter.

Speciellt om lacket inte uppvisar några skador är denna uppsättning lackskyddande riktverktyg det perfekta valet för att utjämna en mängd olika plåtskador smidigt och kostnadseffektivt. Detta ger dig många möjligheter att effektivt ta bort fula bucklor i olika former och storlekar, oavsett om det har orsakats av hagel eller dörrstötar på parkeringen.

Använd verktygen från PDR-serien (Paintless Dent Repair) och spara tid och pengar på reparationer. Speciellt när lacket fortfarande är i gott skick bidrar PDR väsentligt till att bibehålla fordonets värde. PDR-verktygens kompakta storlek och den medföljande väskan underlättar också mobil användning när du är ute hos kunden.

Satsen kompletteras med omfattande tillbehör som du kan använda tillsammans med de enskilda verktygen för att fackmässigt reparera skador på karossen: 10 limpinnar, en skrapa, en tom flaska för lösningsmedel och arbetshandskar.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Spijtig, maar geen enkele deuk terug kunnen normaal zetten, ondanks de tips die ik opgezocht hebt in google en you tube. Voor mij verloren geld !! Niet kopen !!