Trustpilot

Pizzabänkar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Föreställ dig en tunn, stor, alldeles runt och rykande färsk pizza med en doft av oregano och saftiga soltorkade tomater. Vattnas det i munnen på dig? Det gör det nog på de flesta när de fantiserar om pizzor. Låt tillverkningen av dina egna pizzor bli verksamhet genom att köpa en pizzabänk från Royal Catering. Tack vare pizzabänkens stabila granityta går det som en dans att baka fina och smaskiga pizzor. Dessutom har du också mycket förvaringsutrymme då bänkarna har rymliga skåp under själva arbetsskivan. Hos expondo hittar du även robusta pizzaugnar och restaurangkylar som kan komma väl till pass när du bedriver restaurangverksamhet.

Stadiga pizzabänkar med hög kvalitet

För att laga den perfekta pizzan är det mycket fördelaktigt om man har en rejäl pizzabänk till hands. Med en arbetsskiva i granit knådar du enkelt ut dina degbitar till runda, tunna pizzabottnar. En till fördel är att den går mycket snabbt och smidigt att rengöra, då den är slät och låter sig hållas ren genom mycket små insatser. Beroende på dina behov har vi självklart olika slags pizzabänkar som står till förfogande. Vi har varianter med plats för GN-kärl, så att du på smidigaste sätt kan förbereda din pizza genom att ha tillbehören inom räckhåll. Pizzabänkarnas storlek varierar även de – vi har varianter med förvaringsutrymmen på hela 480 liter!


Pizzabänken i sig är tillverkat i rostfritt stål, vilket är ett superbt material när det komer till att hålla det hygieniskt och fräscht. Du kan dessutom ställa in temperaturen själv, som sedan hålls konstant genom den praktiska termostaten. En till mycket praktisk funktion är de höj och sänkbara hyllplanen som kan ställa in precis efter dina behov.


Pizzabänkarna från Royal Catering utlovar hög kvalitet och goda resultat i din matlagning. Vare sig det gäller kylbänkar, diskmaskiner eller gatuköksutrustning är vi måna om att våra kunder är nöjda och belåtna med sina köp.

Imponera på gästerna med hjälp av Expondo

Är du i färd med att öppna upp din egna restaurangverksamhet? Eller är du kanske en gammal räv som letar efter nya användbara redskap och kökshjälpmedel för att förtrolla dina matgäster genom dina gastronomiska mästerverk? Oavsett om du är ute efter pizzabänkar, marknadsutrustning eller utrustning som ger en hjälpande hand när det kommer till att hålla maten varm, kan du vara säker på att expondo är rätt företag för dig. Vi har lång erfarenhet i egenskap av onlineshop och vet vad ett gott samarbete mellan leverentör och producent innebär – nämligen högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Ända sedan 2007 har vi funnits på marknaden och varit med och banat väg och förhandlat fram konkurrenskraftiga priser, då vi är måna om att kunderna ska få valuta för sina pengar.


En pizzabänk är en investering för verksamheten som ska generera intäkter och självklart vill man inte behöva investera i ytterligare en ny produkt på grund av att den första går sönder efter bara några användningar. Hos oss på expondo går design, smarta konstruktioner och hög prestationsförmåga hand i hand – vi vill helt enkelt att din pizzabänk ska hålla länge och vara en riktig trotjänare vid din sida under en lång tid framöver.