Trustpilot

Kylrännor

Hitta inspiration på expondos blogg!

Kylrännorna från Royal Catering är utformade för professionellt bruk i restauranger, storkök m.m. Med den helautomatiska temperaturkontrollen kan temperaturer mellan 0-10 °C ställas in manuellt. Kylrännorna är utrustade med en automatisk avfrostning som startar regelbundet var 12:e timme (om den inte ändras eller sätts på manuellt). En LED-display visar den aktuella statusen. Titta in i expondos shop och övertyga dig om fördelarna med vår kylutrustning från Royal Catering – förutom kylrännor erbjuder vi även exempelvis högkvalitativa pizzabänkar med kylmöjlighet, naturligtvis som vanligt till lågt expondo-pris!

Royal Catering: kylrännor av bästa kvalitet

De professionella kylrännorna i vitrinmodell från Royal Catering rymmer upp till 76 liter och är idealiska för att kyla och samtidigt presentera livsmedel eller maträtter för dina gäster. Kylrännorna är ett praktiskt, platssparande alternativ till en kylmonter när lite mindre mängder ska förvaras eller om lokalen är för liten för en stor monter. De klassiskt, diskret designade kylrännorna kan med fördel placeras synliga i själva restaurangen. Med 230 volt/140 watt är det dessutom en energisnål och miljövänlig möjlighet att kyla värmekänsliga livsmedel!

Kylrännorna finns i flera modeller med olika längd, mellan 140-200 cm, och med 40-76 liter innehåll. Beroende på längd har kylrännorna plats för 6-9 GN-kärl av storleken ¼. Både rännorna och kärlen är tillverkade av högkvalitativt, rostfritt stål. Det praktiska med våra kylrännor är att kunderna kan se det fräscha innehållet i behållarna, eftersom de täcks från tre sidor och ovanifrån av ett rätlinjigt glastak.

En kylränna är ett viktigt tillbehör för att förvara livsmedel, maträtter eller såser i restauranger, pizzerior, sushirestauranger samt även bagerier eller gatukök. De är även perfekta som salladsbar. Och har du en restaurang där kunden själv väljer vilka tillbehör den vill ha, kanske för sandwichar eller liknande, är en kylränna under skyddande glas oumbärlig! En fördel med att placera kylrännor i köket är att arbetstempot inte störs när kockarna snabbt kan nå ingredienser som används ofta, utan att behöva leta och plocka fram dem ur stängda kylskåp.

Kylrännorna är tillverkade enligt GN-standard, vilket är en fördel när du behöver extra tillbehör till rännorna. De standardiserade måtten (GN) gör att du alltså inte behöver bekymra dig om att behållarna eller locken kanske inte passar ihop med själva kylrännan när du behöver nya tillbehör.

Söker du annan kylinredning? I vårt stora online-sortiment hittar du även till exempel prisvärda kylbänkar eller eller salladskylar av bästa och väl beprövad kvalitet från Royal Catering.

Professionella kylsystem hos Expondo

Royal Caterings kylapparater utformas för professionell användning och tillverkas av förstklassigt, rostfritt stål som är enkelt att hålla rent. Hygieniska material är en förutsättning och underlättar arbetet betydligt i köket i restauranger, caféer, pizzerior, storkök och andra lokaler som handhar livsmedel enligt livsmedelslagstiftningen och EU-förordningar. En lämplig utrustning, särskilt när det gäller kylningen av livsmedel, är ett absolut måste för att kunna hålla en god hygien och tillaga och erbjuda kunderna maträtter av bästa kvalitet.

I våra kylrännor skyddas innehållet av glasväggar på tre sidor (endast baksidan är fri) och ett glastak. Dina gäster kan vara säkra på att dina livsmedel eller maträtter är fräscha, vilket kanske är särskilt viktigt i förkylningstider när hosta och nysningar snabbt sprider virus. Tekniken i kylrännorna är självklart också toppmodern och utvecklad enligt aktuella rön.

Royal Catering är en kvalitetstillverkare av professionella restaurangtillbehör och -utrustning. Royal Caterings mål vid utformningen av nya produkter är att alltid förena bästa kvalitet med praktisk design och låga priser – det gäller varje enskilt föremål! Funktionalitet och design går hand i hand, och kärleken till praktiska och innovativa detaljer följer Royal Caterings hela sortiment som en röd tråd. Vare sig du vill inreda din lokal helt från grunden eller bara utöka beståndet med några maskiner som ännu fattas – hos expondo hittar du förstklassiga och praktiska tillbehör och inredning till låga priser, utformade för professionellt bruk i restauranger, storkök och gatukök. Söker du kanske även varmhållande utrustning av förstklassig kvalitet till lågt pris? Kolla in våra högkvalitativa Bain marie, även de från Royal Catering. På expondo.se hittar du även professionell inredning och praktiska kökshjälpmedel som underlättar arbetet i köket! Även du som åker runt som ”knalle” på marknader kan profitera av expondos låga priser – på vår sida med marknadsprodukter har vi samlat typiska produkter för mobila stånd!